Blog

14-02-2018 Ramona Poels

SAY YES TO LOVE

14 februari, het is eindelijk weer Valentijnsdag. De dag die in het teken staat van liefde. De dag dat je je geliefde nét even een keer extra kan laten weten dat je van hem of haar houdt. En dat is precies wat ik ook wil doen, ik ben namelijk gek op jullie. Het afgelopen jaar heb ik zoveel koppels mogen helpen en het klinkt misschien cheesy, maar jullie maken mijn dag iedere dag weer bijzonder en dat is wat ik het állerleukste vind aan mijn werk. Ik wil jullie daarom bij deze heel erg bedanken voor alle bijzondere verhalen, mooie glimlachen en de tranen van blijdschap die al aardig wat keren in de winkel hebben mogen vloeien.


Toch weet ik dat Valentijnsdag voor sommige ook stress met zich meebrengt. Want geef je dit jaar wel of geen cadeautje? En zo ja, wat voor cadeautje geef je dan? Ik heb een paar ideetjes om deze dag extra romantisch te maken. De combinatie tussen glitter en parels is altijd een winnaar, met deze Abrazi oorbellen zit je daarom altijd goed. Of een prachtige kristallen armband van Poirier? Hoe meer wij vrouwen kunnen sparkelen, hoe beter.

Daarnaast is een zelfgemaakt diner natuurlijk een van de beste cadeaus die je kunt geven, liefde gaat immers door de maag ;). Ben je meer een luie aanbidder? Dan koop je de grootste bak popcorn die je kunt vinden, plof je op de bank en houd je een filmavondje met al jullie favoriete films. Maar het meest romantische cadeau dat je kan geven is natuurlijk dé prachtige ring. De ring die symbool staat voor jullie liefde, op de dag van de liefde: perfecter kan het niet toch? Ga vandaag op één knie en geef haar het mooiste cadeau dat ze zich kan wensen.

 

Nogmaals heel veel liefs en Happy Valentine’s Day!

 

Liefs Ramona

Bekijk hieronder meer foto's