Koonings The Wedding Castle

Onderdeel van het grootste bruidsmode-imperium ter wereld

Met Koonings The Wedding Castle wordt niet alleen de droom van Ramona Koonings zelf werkelijkheid, maar zeker ook die van jou. Vind jouw droom trouwjurk in een unieke setting bij Kasteel Oost in Valkenburg. Ontvang tijdens jouw pasafspraak jouw VIP-behandeling met uitzicht op de parkachtige kasteeltuinen en kies jouw persoonlijke kasteelzaal als paskamer, die exclusief voor jou en jouw entourage beschikbaar is. Uiteraard hebben wij ook voor jouw toekomstige echtgenoot het passende trouwpak in onze eigen herenwinkel. Ook voor de jongste bruiloftsgasten hebben wij een ruim assortiment feestelijke kinderkleding.

Beleef bij Koonings jouw grote dag, vóór de grote dag.

Sluit deze bijzondere dag af met heerlijke delicatessen en een goed glas wijn, geselecteerd door onze sommelier, in één van onze restaurants en geniet van deze stijlvolle sfeer. Wat vind je van een extra schoonheidsbehandeling in de eigen schoonheidssalon van ons kasteel of een wandeling door de kasteeltuinen? 

Wil jij de ultieme trouw ervaring? Vier een onvergetelijke en prachtige bruiloft in Kasteel Oost. Wij decoreren graag in overleg met jou de locatie, verzorgen de catering en zorgen ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt en dat jouw geloften op passende wijze gevierd worden. Ons Kasteel hotel biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw bruiloftsgasten een bijzonder verblijf te bezorgen. Exclusief voor bruidsparen beschikt het hotel tevens over een ruime en luxe trouwsuite die uitnodigt om te dromen. Dit is een prachtige plek om samen het begin van een leven samen te vieren.

We kijken ernaar uit jou te verwelkomen in Koonings The Wedding Castle.