Accepteer de statistieken, marketing cookies om dit te kunnen bekijken.
Koonings 1970 geschiedenis
  • Koonings 1969 geschiedenis stoffenwinkel Zeilberg
  • De geschiedenis van Koonings vastgelegd: bekijk de docu

    Stap binnen in de geschiedenis van Koonings. In deze serie vertellen we je alles over de historie van Koonings en ontdek je de opmerkelijke reis van varkensstal tot Wedding Palace. Dit is het verhaal van elegantie, passie en succes.

    Bekijk hier de Koonings documentaire

    Aflevering 1
    We nemen een duik in het verleden met het verhaal van Joke van Bakel. Ze veranderde uiteindelijk de de voormalige varkensstal achter haar huis om in een naaiatelier en ‘Koonings’ is een feit.

    Aflevering 2
    Op 14-jarige leeftijd mocht Ramona mee om te helpen in de bruidszaak. Ze leerde snel en op 17-jarige leeftijd verkocht ze op een vrije dag wel 7 jurken en nam ze bruidszaak zelfs over.

    Aflevering 3
    De spannende reis door de geschiedenis van Koonings duurt voort. Ramona’s dromen bleven groeien, en haar visie strekte zich uit tot het industrieterrein in Deurne.

    Aflevering 4
    Ramona ontving een brief van Bernard waarin hij alle ideeën voor het toekomstige trouwpaleis op papier zette. Nog geen 15 minuten later belde Ramona op: “Zo moet het worden, dit gaan we doen!” En krijg een sneak peek over de toekomstplannen van Koonings.

    Speciale dank aan Bernard Ploegmakers voor de input en inzet en aan Rik van den Berg voor het maken van deze mooie documentaire.