Yay! Ik ben ten huwelijk gevraagd! Maar waar start je mee?

Allereerst: wat leuk dat je gaat trouwen, gefeliciteerd! Je bent op weg naar de mooiste dag van jouw leven!

Eindelijk is de grote vraag gesteld en klonk er volmondig ‘JA’! Maar waar begin je eigenlijk? Wat moet er allemaal geregeld worden? Bij een huwelijk komt veel kijken en daarom zijn wij er voor je! Geniet vooral en lees snel verder voor een flinke dosis weddinginspiratie!

Geniet van dit moment

Misschien wachtte je al jaren, maanden, weken op dé vraag en is deze eindelijk gesteld. Of misschien kwam de vraag wel geheel onverwachts. Maar je bent ongetwijfeld helemaal happy. En daarom is het zo ontzettend belangrijk te genieten!

Een huwelijk zorgt voor een ontzettend leuke, maar ook drukke tijd waarin veel geregeld zal worden.

Take your time en geniet van deze periode. Hierbij hoort misschien ook wel het delen van het leuke nieuws. Bedenk hoe je het goede nieuws gaat delen met vrienden en familie. Weet je nog niet hoe? Get some inspiration!

Save the date

‘Hebben jullie al een datum?’ Is er misschien een dag die veel betekenis heeft voor jullie? Het kan ook zijn dat je nog geen datum hebt. Denk dan alvast na over de periode waarin je wil trouwen. Een bruidspaar heeft gemiddeld 8 maanden tot een jaar voorbereidingstijd nodig. Neem je tijd!

De trouw locatie

Dit is een van de lastigere beslissingen op een trouwdag. Waar gaan jullie elkaar het JA-woord geven? De locatie vormt een belangrijke basis voor jullie trouwerij. Koonings The Wedding Castle is natuurlijk onze favoriet. Deze prachtige locatie in Valkenburg biedt zoveel mogelijkheden. Zo kun je trouwen in de trouwzaal in het kasteel, maar ook in de tuinen of in de orangerie. Lijkt dit jullie wel wat en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Check deze pagina.

Say yes to the dress

Dit is waarschijnlijk hét ding waar jij als bruid het langste over droomt: de trouwjurk! Misschien verwacht je dat jullie outfits niet zo’n haast hebben. Maar wij zijn hier om jullie te vertellen dat naast de datum en de locatie, het vinden van een trouwjurk niet te lang kan wachten. Op dit moment raden wij aan om ten minste 8 maanden voor jullie trouwdag jouw trouwjurk te gaan kiezen. Op een bruidsjurk zit al snel een aantal maanden levertijd. Hierna wordt de trouwjurk natuurlijk ook perfect voor jou vermaakt. Kortom laat jouw droom zo snel mogelijk uitkomen en vind een bruidsjurk die perfect bij jou past. We zien je heel graag in Koonings The Wedding Palace in Deurne of in Koonings The Wedding Castle in Valkenburg. Wist je dat mannen ook terecht kunnen bij Koonings voor een trouwpak? Wanneer je bij Koonings slaagt kunnen wij ook jouw husband to be perfect adviseren voor een trouwpak dat perfect matcht met jouw trouwjurk. Inspiratie opdoen? Bekijk hieronder een deel van de Koonings collectie.

Er zal zeker nog een flinke aanvulling komen op jullie to-do list voor de bruiloft. Er is zoveel meer te regelen op de trouwdatum, de trouwlocatie en jullie outfits na. We hopen dat we jullie met deze blog al een klein beetje op weg hebben geholpen. Vergeet zeker niet te genieten en maak de voorbereidingen net zo onvergetelijk als jullie trouwdag zelf! Hebben wij je geïnspireerd en gemotiveerd? Maak dan direct een afspraak. Onze stylistes hebben al helemaal zin om met jou op zoek te gaan naar de perfecte trouwjurk of trouwpak!