V.I.P – Very Important Pieces:
deze stukken mogen zeker niet ontbreken in jouw bruidstas

Je bruiloft vergt maanden van planning. Op de mooiste dag van je leven moet alles natuurlijk soepel verlopen. In werkelijkheid is dit echter niet altijd het geval. Ideaal als je optimaal voorbereid bent. Onze Koonings-stylisten hebben de handigste stukken voor je samengesteld die niet mogen ontbreken in je bruidstas.

#Feel fresh

Hoe vroeg of laat het ook is op jouw trouwdag, je wilt je altijd helemaal fris voelen. Daarom adviseren wij een deodorant (bij voorkeur in een ruimtebesparend reisformaat), je favoriete parfum in een reisflesje, dat je voor slechts een paar euro kan kopen, en muntpastilles of kauwgom om je adem op te frissen – het is tenslotte fijner te kussen met frisse adem als pasgetrouwd stel.

Om je look op te frissen is het ook verstandig om een ​​kleine selectie van je make-up mee te nemen en – afhankelijk van je bruidskapsel – ook een haarborstel, haarspelden en haarlak, zodat je de hele dag een geweldig kapsel hebt. Nog een extra tip van ons glam-team: gebruik vooral voor deze dag voldoende dagcrème onder je make-up, zodat je huid langdurig gevoed wordt en er de hele dag fris uitziet. Als je dat nog niet doet, gebruik dan een fixeerspray als make-up afwerking om je look zo lang mogelijk mooi te houden.

#Stay comfy

Sommige bruiden zijn een beetje van streek door de drukte. Ben je een van hen? Zorg ervoor dat je voor de zekerheid een maagtablet bij je hebt. Een hoofdpijntablet in je handtas kan geen kwaad, net als pleisters of blarenpleisters. Over blarenpleisters gesproken: draag jouw bruidsschoenen niet pas op jouw grote dag. Gebruik de weken van tevoren om ze in een veilige omgeving een beetje in te lopen. Draag ze tijdens het stofzuigen in het appartement of tijdens je volgende meidenavondje als je naar de keuken rent om drankjes te halen. Zo kan je er vooraf zeker van zijn dat de schoenen zo zacht mogelijk zijn en je optimaal comfort bieden op jouw trouwdag. Twijfel je nog of je het de hele dag volhoudt in je droomschoenen? Neem indien nodig een extra paar platte schoenen mee, zodat je de hele nacht kunt dansen en feesten.

#Be prepared

Bedenk ook dat er altijd iets mis kan gaan. Er komt onverwacht een knoop los of een detail glijdt weg. Zorg daarom dat je zeker een naald en draad in de kleur van je trouwjurk bij je hebt, zodat je eventuele kleine foutjes zelf snel kunt verhelpen. Draag jij een panty? Zorg ervoor dat je een reserve bij je hebt of, als er een gat is, gebruik Truc 17 en bestrijk deze met heldere nagellak om te voorkomen dat deze groter wordt. 

Iets wat in geen geval mag ontbreken zijn zakdoekjes, want op deze bijzondere dag zullen er zeker een of twee tranen van vreugde vloeien. We raden het bruidspaar ook aan om een ​​kleine snack, zoals een mueslireep, in hun handtas te hebben. Tussen alle felicitaties en foto’s door is het misschien zinvol om even snel een hapje te eten. 

Zie je, van zorg- tot noodpakketten, er is veel om over na te denken. Aan inspiratie mag er geen gebrek zijn – en ook niet aan de juiste tas? Ook hierbij kunnen wij jou helpen. Laat je stylist je adviseren in onze accessoirewinkel en vind de juiste tas voor jouw bruidslook. 

Psst! Nog een kleine opmerking tot slot: jouw bruidsmeisje mag deze spullen ook voor je bewaren, zodat je alleen het noodzakelijke bij je hebt.