• Orangerie Valkenburg sfeerbeeld
  • De Orangerie

    Stap binnen in een wereld van groen, licht, en ongekende mogelijkheden in de tuin van Kasteel Oost. De Orangerie, onze prachtige glazen kas, is dé plek waar je het echte buitengevoel ervaart. En dat terwijl je toch warm en droog zit, ongeacht het weer. Of je nu komt voor een ontspannen kop koffie, een heerlijke lunch of een goed glas wijn. De Orangerie biedt een unieke setting voor elk moment van de dag.

    De Koonings-ervaring in Valkenburg is nog in ontwikkeling. De foto’s op deze pagina zijn sfeerimpressies.

    Een oase van rust en sfeer

    Midden in de weelderige tuin van Kasteel Oost vind je de Orangerie, een oase van rust en schoonheid. De glazen wanden en het dak geven je een panoramisch uitzicht op het omringende groen, waardoor je het gevoel hebt echt buiten te zijn. De lichte, open ruimte is perfect om te ontspannen en te genieten van de natuur.

  • Koonings Orangerie Valkenburg sfeerbeeld
  • Genieten van heerlijke gerechten

    Ons keukenteam staat klaar om je te verwennen met de lekkerste gerechten. Onze ingrediënten zijn altijd vers en seizoensgebonden, en worden met zorg en creativiteit bereid. Of je nu kiest voor een lichte salade, een rijk gevulde sandwich, of een verfijnd dessert. Bij de Orangerie ben je verzekerd van kwaliteit en smaak.

    Perfect voor feesten en evenementen

    Maar de Orangerie is meer dan alleen een restaurant. Het is een veelzijdige ruimte die perfect is voor jouw volgende feestje, bruiloft, of zakelijke evenement. Met de flexibele indeling en uitgebreide faciliteiten kunnen we elke gelegenheid tot in de puntjes verzorgen. Of je nu droomt van een intieme receptie, een grootschalig feest, of een inspirerende bedrijfsbijeenkomst. De Orangerie biedt de perfecte setting.

    Romantische trouwlocatie

    Ben je nog op zoek naar de perfecte locatie voor jouw droombruiloft? Omringd door het groene hart van Kasteel Oost, biedt deze prachtige glazen kas een romantische en intieme sfeer die jullie en jullie gasten zal betoveren. Onze uitgebreide faciliteiten en deskundige team staan klaar om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Van een stijlvolle ceremonie tot een feestelijke receptie en alles daartussenin. Wij zorgen ervoor dat elke moment speciaal is.

    Een plek voor elk seizoen

    Dankzij de slimme architectuur en hoogwaardige voorzieningen is de Orangerie het hele jaar door een aangename plek om te vertoeven. In de zomer geniet je van het zonlicht dat door de glazen wanden stroomt, terwijl je in de winter lekker warm zit en uitkijkt op de sprookjesachtige tuin. Wat het weer ook doet, in de Orangerie zit je altijd goed.

    Kom langs in De Orangerie

    Een reservering is pas definitief bij reactie vanuit De Orangerie.

    Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
    Wat wil je reserveren?
    Voor welke datum en tijd?
    Heb jij bepaalde dieetwensen of allergieën? Geef deze dan ook hier of telefonisch (0493 313 220) aan ons door.