Veelgestelde vragen

Algemeen

Wil je de trouwjurk van jouw dromen vinden? Wil jij een unieke dag beleven en uit het grootste aanbod trouwjurken kunnen kiezen? Boek jouw gratis afspraak in de grootste bruidsmodewinkel ter wereld bij Koonings The Wedding Palace in Deurne. In een stijlvolle sfeer vind je tussen 4.500 trouwjurken op ruim 11.000 m² modellen in de meest uiteenlopende stijlen, maten en budgetten. Maak herinneringsfoto’s op onze beroemde trap uit het tv-programma Say Yes To The Dress en proost op jouw succes in het restaurant of laat je verwennen in de schoonheidssalon.

Of is een exclusieve zoektocht naar jouw trouwjurk in een schilderachtige omgeving precies wat jij zoekt voor deze bijzondere dag? Bij Koonings The Wedding Castle in Valkenburg beleef je jouw fitting in één van de betoverende kasteelkamers. Ervaar de betaalde VIP-Treatment als een klasse apart met drankjes en hapjes terwijl je wordt begeleid door jouw persoonlijke en ervaren stylist. Geniet na een wandeling in de kasteeltuinen van heerlijke gerechten in één van onze restaurants of laat je verwennen in de inpandige schoonheidssalon. Ben je van plan om een ​​tijdje te blijven? Boek gerust een overnachting in ons kasteelhotel. En voor iedereen die droomt van een sprookjesbruiloft zijn deze unieke kamers ook te boeken als evenementenlocatie.

Ja – op beide locaties hebben we een eigen atelier waar getalenteerde en gepassioneerde naaisters jouw kleding aanpassen aan jouw wensen. Dit betreft maatwerk, wat gepaard gaat met individuele kosten. Jouw styliste zal je graag informeren over de bijbehorende prijzen. Belangrijk is echter: jouw wensen kennen geen grenzen! Wil je de mouwen verwijderen, het kleed aanpassen aan jouw rondingen, het wat inkorten of juist wat meer kant en glitter toevoegen? De styliste kijkt graag tijdens de afspraak met jou mee naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Jouw voordelen van het gebruik van de atelierdienst van Koonings:

  • Jouw bruidsjurk uit één hand. Al bij het uitzoeken van de jurk kunnen jouw wijzigingswensen en de mogelijkheden tot uitvoering worden besproken.
  • Coupeusen die gespecialiseerd zijn in bruidsmode. Onze collega’s zijn gespecialiseerd in het naaien en vermaken van hoogwaardige, meerlagige stoffen in de bruidsmode en weten met vakkundige handgrepen jouw wensen perfect te realiseren. Zo zorgen we ervoor dat je op jouw grote dag straalt.
  • Prijs transparantie. Door onze decennialange ervaring weten we precies hoeveel inspanning welke aanpassingen vergen en kunnen we je daarom al tijdens het adviesgesprek de prijzen van de gewenste wijzigingen noemen. Als kleine indicatie: gemiddeld besteden bruiden tussen de €150 en €500 aan extra aanpassingen aan de jurk – uiteraard afhankelijk van hun heel persoonlijke wensen.

Houd onze sociale media in de gaten voor acties, sale en seizoenaanbiedingen.

– We vinden het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt bij Koonings en dat jij achteraf tevreden bent over jouw bezoek. We zijn zelf bijzonder selectief en zorgvuldig in de omgang met onze winkel en onze exclusieve collecties en willen jou vragen om hiervoor begrip te tonen. Een gekoesterde omgeving en beleving creëren we samen.

– Omdat wij onze met zorg uitgekozen, schitterende bruidsjurken en mooie kostuums het juiste podium willen geven, is het maken van foto’s en video’s niet toegestaan in de paskamers. Als er foto’s en video’s worden gemaakt in de overige ruimtes, dient er rekening gehouden te worden met de privacy van de andere gasten. Het filmen of fotograferen van onze stylisten mag alleen na toestemming van de desbetreffende persoon of personen.

– Onze missie is om jou een echte Koonings beleving aan te bieden, waarbij alle kledingstukken door ons ervaren team aan jou gepresenteerd worden. Uiteraard hoef je dus niet zelf door de collecties te gaan zoeken, maar word je daarbij altijd bijgestaan door vakbekwame stylisten.

– Speciaal voor jou worden heerlijke drankjes en huisgemaakte gerechten bereid in onze restaurants. Je begrijpt dat daarom het nuttigen van eigen consumpties niet is toegestaan in ons trouwpaleis.

– Klein of groot, huisdieren mogen helaas niet ons kasteel betreden. Uiteraard zijn hulphonden altijd welkom om hun baasje te begeleiden.

Contante betalingen zijn toegestaan, echter accepteren wij geen biljetten van €200 en €500.

Valkenburg

Wat fijn dat je bij ons op zoek naar jouw trouwjurk wil komen. Afspraken kan je online inplannen. Deze kunnen in Valkenburg vanaf eind oktober plaatsvinden.

Bij ons krijgt elke bruid tijdens haar afspraak een echte VIP Treatment. Nadat je jouw gewenste passalon in het kasteel hebt gekozen, helpt jouw persoonlijke stylist jou bij het vinden van jouw trouwjurk. Daarnaast genieten jij en jouw entourage van heerlijke hapjes en bubbels. Voor jouw pasafspraak betaal je eenmalig – vanaf € 100,- tot een maximum van € 250,-.* De preciezen prijzen vind je in de agenda. Belangrijk om te weten: als je jouw bruidsjurk bij ons in de Wedding Castle aanschaft, wordt er slechts € 50 afspraakkosten berekend, de rest wordt toegepast als korting op de jurk.

* Let op: bij annulering van de afspraak meer dan 1 uur voor de geplande tijd, gelden annuleringskosten van €50,00. Als je niet op de afspraak verschijnt of niet minstens 1 uur van tevoren annuleert, wordt het volledige bedrag voor jouw geboekte pasafspraak ingehouden – er wordt geen terugbetaling verstrekt. Wil je jouw afspraak naar een andere dag verplaatsen? Dit kan je gratis doen. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.

Koonings The Wedding Castle gaat uit van een liefdevol uitgewerkte planning en visie waarmee wij jouw trouw droom waar willen maken. Al deze gebieden vergen echter niet alleen aandacht voor detail, maar ook tijd voor de structurele uitvoering. In onderstaande catalogus kan je de afzonderlijke openingsfasen bekijken. We kijken ernaar uit jou binnenkort te verwelkomen in Koonings The Wedding Castle.

1e helft 2025: Heren- en kinderboetiek
Ben je op zoek naar jouw trouwpak of feestelijke kinderkleding? Vanaf de eerste helft van 2025 kun je in de oostvleugel van het kasteel bij Koonings The Wedding Castle terecht voor wat je zoekt.

1e helft 2025: Balzaal
In de oostvleugel van het kasteel is tevens een zaal beschikbaar voor jouw festiviteiten.

2e helft 2025: Hotel
In de westelijke vleugel van het paleis bieden 12 hotelkamers in elegante barokstijl en een luxe bruidssuite ruimte om te dromen.

2e helft 2025: Orangerie
Tussen het paleis en de oostvleugel aan de tuinzijde wordt een glazen orangerie gebouwd. Dit schitterende tuinhuis huisvest niet alleen nog een restaurant, maar zal in de toekomst ook dienen als evenementenlocatie voor jouw festiviteiten.

2e helft 2025: Schoonheidssalon
In de oostvleugel van het kasteel kan je je ook laten verwennen in de schoonheidssalon van het kasteel.

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent aan Koonings The Wedding Castle in Valkenburg. Je wil op de hoogte blijven over de volgens stapjes en openingen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.

Ja zeker. Je bent van harte welkom. De opening van ons verschillende faciliteiten gebeurt in fases. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte en mis je geen enkele opening.

Ja zeker. Iedereen is welkom in onze horecagelegenheden. Speciaal voor jou worden heerlijke drankjes en fijne gerechten voorbereid in het restaurant Mon Rêve en binnenkort ook in de Orangerie. Je begrijpt dat daarom het nuttigen van eigen consumpties niet is toegestaan in ons trouwkastel.

Genieten van onze heerlijke gerechten kan vanaf oktober 2024. Vul het contactformulier in om een reservering te maken in het restaurant.

Het toekomstige kasteelhotel, het restaurant, de orangerie en onze Beauty & Hairsalon zullen voor iedereen toegankelijk zijn tijdens de bijbehorende openingstijden. Alleen voor de trouw- en evenementenlocatie en voor een afspraak voor het zoeken naar een trouwjurk is een vooraf afspraak nodig.

In Koonings The Wedding Castle in Valkenburg hebben we op dit moment alleen een ruim assortiment voor bruiden. In fase twee zal ook een herenzaak openen. Voor feestelijke kleding voor kinderen en gasten ontvangen we je graag in ons vestiging in Koonings The Wedding Palace in Deurne.

Voor locatie Valkenburg hebben we, bij voorafgaand aangeven, een uitklapbare rolstoelopgang beschikbaar om het kasteel te betreden. Binnen het kasteel is er een lift aanwezig, zodat ook de verschillende verdiepingen toegankelijk zijn.

Samen met onze styliste ga je op zoek naar dé perfecte outfit die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, vragen we je om ons vooraf te informeren over je beperking.

Het kasteel ligt aan het begin van de kastelenroute in Valkenburg en op slechts 900 meter van het stadscentrum. De ingang aan de Oosterweg wordt gemarkeerd door een smeedijzeren hek bewaakt door twee stenen leeuwen. Daarachter ligt het uitnodigende voorplein van het kasteel. Rechtdoor bevindt zich de ingang van het kasteel, die via een stenen trap te bereiken is en je rechtstreeks naar de bruidswinkel leidt.

Ja, dat kan. Op dit moment vind je tegenover van het Kasteel in de Oosterweg openbare parkeerplekken. We werken eraan dat je in toekomst ook gebruik kan maken van onze eigen grote parkeerplek waar we ook opladers voor elektrische auto’s zullen plaatsen. Wanneer de parkeerplek precies beschikbaar is laten we hier binnenkort weten.

Op dit moment zijn er alleen openbare parkeerplekken voor het kasteel beschikbaar, deze hebben helaas geen oplaadpunt voor elektrische auto’s. We werken echter met spoed aan de opening van ons eigen parkeer terrein waar we ook oplaadpunten zullen plaatsen. Wanneer de parkeerplek precies beschikbaar is laten we hier binnenkort weten.

Deurne

Bij Koonings The Wedding Palace beleef je een uniek huwelijkservaring en daarmee jouw grote dag vóór de echte grote dag. Samen met jouw persoonlijke styliste ontdekt je op meer dan 11.000 m² een selectie van meer dan 4.500 trouwjurken, waar je jouw droomjurk uit kunt kiezen. Deze afspraak is gratis.*

Wens je de ultieme huwelijkservaring? Kies dan voor een VIP-afspraak voor €45 per persoon en geniet van een upgrade naar een privé kleedkamer inclusief catwalk, terwijl je samen met jouw entourage geniet van heerlijke hapjes en bubbels tijdens het passen van de trouwjurken.**

*Houd er rekening mee dat wij ons het recht voorbehouden om een ​​vergoeding van €100 in rekening te brengen als jij niet verschijnt op jouw afspraak en uiterlijk 24 uur voor jouw afspraak annuleert

**Houd er rekening mee dat wij ons het recht voorbehouden om een ​​vergoeding van €100 in rekening te brengen als jij niet verschijnt op jouw afspraak. Wil je jouw VIP-afspraak naar een andere dag verplaatsen? Deze wijziging bieden wij kosteloos aan. Neem gerust contact met ons op.

Dat kan. Kom langs en geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes in het in-house Restaurant Ineke’s.

Veel bezoekers van Koonings drinken voor hun afspraak een kopje koffie of vieren na hun afspraak dat ze de perfecte outfit hebben gevonden.

Het is immers tijd om te proosten! In de herenwinkel van Koonings vind je ook Robert’s Trattoria met heerlijke Italiaanse warme en koude gerechten.

Om er zeker van te zijn dat we een tafel beschikbaar hebben voor jouw groepsgrootte, raden we je aan om je tafel van tevoren online te reserveren.

Je kunt hier reserveren voor Ineke’s Restaurant. Wil je een tafel reserveren bij Robert’s Trattoria? Dan zien we je reservering hier graag tegemoet.

Let op: reserveringsaanvragen worden pas een reservering nadat wij een bevestiging hebben ontvangen.

Ja, ja en ja, bij Koonings The Wedding Palace zijn we blij jullie een enorm assortiment te kunnen bieden, allemaal in onze eigen winkels in de Wedding Palace. Bruidegom, gast of bruidsmeisje van een bruiloft, jurken voor bloemenmeisjes of de juiste outfit voor de communie – wij adviseren je graag. Boek hier je afspraak bij Koonings The Wedding Palace in Deurne.

Let op! Bespreek met je stylist de mogelijkheid om je eigen trouwpak of feestjurk te ontwerpen. Dankzij ons ontwerpteam en ons eigen atelier zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bij Koonings is er een rolstoelingang en een lift aanwezig. Samen met onze styliste ga je samen op zoek naar dé perfecte outfit die voldoet aan je wensen en behoeften. Het zou fijn zijn als je ons van tevoren inlicht over welke beperking je hebt, zodat wij onze service hierop kunnen aanpassen. Dankzij ons volledig ingerichte atelier in huis en ervaren coupeuses zijn er oneindig veel mogelijkheden. Samen zullen wij ervoor zorgen dat jij straalt op de trouwdag waar jij te gast op bent!

Je kan gratis parkeren op onze klantenparkeerplaats direct voor Koonings The Wedding Palace. Voer het adres Dukaat 5a, 5751 PW Deurne in jouw navigatiesysteem in en volg de aanwijzingen naar de sprookjesachtige smeedijzeren witte poort, die automatisch voor je opengaat. Volg het pad naar de wensfontein waarin het zwanenpaar zwemt en zoek hier een geschikte parkeerplaats, vanwaar je direct naar de hoofdingang van Koonings The Wedding Palace kunt.

Wij hebben twee elektrische laadpalen voor de elektrische auto. Deze bevinden zich aan de zijkant van het gebouw bij de ingang van Koonings Beauty & Hair.

Bruid

Omdat de levertijden van bruidsjurken variëren, raden we jou aan om minimaal 8 maanden voor jouw trouwdatum je eerste afspraak bij ons in te plannen.

We hebben een eigen atelier waar we jouw trouwjurk naar jouw wensen kunnen laten vermaken. De extra kosten hiervoor bespreek je persoonlijk met jouw styliste. Meer informatie vindt je bij “Veelgestelde vragen – Algemeen”

Er is geen vaste regel op deze vraag, omdat dit van veel factoren afhankelijk is. Gemiddeld neemt een bruid 4 mensen mee als haar entourage. Voor een bruidegom ligt het gemiddelde op 2 à 3 personen. Uit ervaring weten we dat hoe meer mensen je meebrengt, hoe moeilijker het vaak wordt voor jezelf. Iedereen heeft namelijk een mening en te veel meningen leidt vaak tot verwarring. Wil je toch graag meer mensen meenemen, dan is dit geen enkel probleem. We vinden het wel fijn als je dat even vermeldt bij het maken van je afspraak, zodat we er rekening mee kunnen houden met het plannen van de paskamers. Bij vervolgafspraken voor het passen en het ophalen van jouw jurk, neem je gewoonlijk één of twee personen entourage mee. Voor grotere gezelschappen is onze speciale VIP lounge uitermate geschikt. Meer informatie over onze VIP lounge? Bekijk hier de mogelijkheden.

In onze winkel hebben wij een aparte afdeling van accessoires, sieraden, ondermode en schoenen. Hiermee kan je jouw trouwlook helemaal compleet maken en meteen kijken welke accessoires, sieraden en schoenen het mooiste bij jouw jurk staan.

De jurken die getoond zijn op onze website zijn een indicatie van alle jurken die wij in ons paleis hebben hangen. We hebben ruim 4.500 jurken op voorraad, waardoor er altijd soortgelijke jurken als de jurken die getoond zijn op de website aanwezig zullen zijn. Mocht je langs willen komen voor één speciaal model, adviseren wij om altijd van tevoren even te bellen of te mailen.

Het nieuwe trouwjurkenseizoen begint in het najaar. De meeste jurken komen dan ook rond die tijd binnen. Tussendoor wordt de collectie van Koonings regelmatig aangevuld met enkele jurken. Hiermee houden we onze collectie altijd up-to-date en compleet.

Wij hebben verschillende gekleurde trouwjurken in ons assortiment. Zo hebben wij een aanbod in pastelkleurige trouwjurken evenals felgekleurde jurken. Daarnaast is het soms ook mogelijk om een bepaald model in een andere kleur te bestellen. Onze stylisten kunnen jou hier perfect over adviseren.

Jazeker, bij Koonings ben je hiervoor aan het juiste adres! Sommige vrouwen denken helaas nog steeds dat er geen trouwjurken zijn voor volslanke maten. Maar wist je dat de gemiddelde maat van bruiden maat 42 is? Bij de inkoop van onze collecties houden we rekening met alle vormen en maten die een vrouw kan hebben. We vinden het heel belangrijk dat íedereen kan trouwen in een jurk waar zij zich fijn in voelt. Onze jurken zijn daarom niet alleen variërend in stijl en model, maar ook in maat. We hebben trouwjurken t/m maat 54 in onze winkel hangen. Wij hebben dus voor iedere maat mogelijkheden om jurken te passen.

Wanneer een Koonings bruid van plan is om wat kilo’s kwijt te raken, stellen we het afspelden van de jurk uit tot een later stadium. Op deze manier heb jij tijd om jouw streefgewicht te bereiken. Daarnaast nemen de stylistes altijd bij iedere passessie al je maten op zodat de jurk perfect op maat wordt gemaakt door onze ervaren coupeuses uit het Koonings atelier.

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Ook een bruid die in verwachting is, is bij ons van harte welkom! Bij Koonings zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft een zwangerschap. Onze styliste zal al deze mogelijkheden met je bespreken en weet precies welke modellen voor jou geschikt zijn en ons atelier kan eventueel de jurk vermaken.

Dat kan zeker! Ramona Koonings is niet alleen eigenaresse van Koonings, maar ook designer van haar eigen ‘Ramona Koonings’ collectie. Samen met Ramona of een van onze gespecialiseerde stylistes gaan we kijken wat jouw wensen zijn. Deze worden tot in detail uitgewerkt en geproduceerd, waardoor jij uiteindelijk op je trouwdag zal stralen in een eigen ontworpen bruidsjurk!

Voor het passen bij Koonings heb je niets nodig, behalve een goed humeur en leuke entourage. Wij zorgen voor de schoenen, de onderkleding en alle overige accessoires. Wanneer je bepaalde items van jezelf graag wilt dragen tijdens het passen, dan kan en mag dat natuurlijk altijd.

Trouwjurken bij Koonings worden verkocht vanaf een prijs van €1500. Bruidsjurken variëren in grote mate qua prijs. De gemiddelde prijs van een trouwjurk ligt tussen de €1500 en €2250. Koonings The Wedding Palace is sinds 2018 de grootste bruidsmodezaak ter wereld. Bij ons kan je dan ook terecht in elke prijscategorie.

Houd onze sociale media in de gaten voor acties, sale en seizoenaanbiedingen.

Nee, wij verkopen geen tweedehands trouwjurken.

Nee, wij verhuren geen trouwjurken.

Het uitzoeken van de bruidsjurk begint bij de meeste bruiden al een jaar voor de uiteindelijke trouwdag. We raden daarom aan om 12 maanden voor jouw trouwdatum langs te komen. De trouwjurk uitzoeken speelt vaak een grote rol in de voorbereiding van het huwelijk, dus het is fijn als je hier niet te lang mee wacht. Wij raden aan om aan de start van jouw voorbereidingen te starten met je zoektocht naar jouw bruidsjurk. Als jouw jurk namelijk besteld moeten worden, dan kan de levertijd al gauw oplopen, afhankelijk van de leverancier. In veel gevallen hebben we de jurk echter op voorraad en kun je met een gerust gevoel verdergaan met de overige voorbereidingen.

Een ongelukje is gauw gebeurd. Als er onverhoopt een vlekje op je trouwjurk komt, mag je altijd nog even bij ons terugkomen zodat we jou kunnen helpen het weer in orde te maken. Lukt dat niet? Neem dan contact met ons op zodat wij jou verder kunnen adviseren. Neem voor de zekerheid altijd naald, draad en huidskleurige pleisters mee.

Zijn er toch nog kreukels in je sluier en/of jurk gekomen, bijvoorbeeld door het vervoeren van jouw trouwjurk of sluier? Hang de jurk en sluier eerst uit zodat de lucht eraan kan. Vaak herstellen de kreuken zich dan vanzelf. Eventueel kun je ook nog een beetje stomen met je strijkijzer of een stoomapparaat, maar doe dit altijd van een afstandje en let dan op dat de hete strijkijzerzool de sluier en/of jurk niet raakt.

Vol gezonde spanning naar je afspraak komen is heel normaal. Je zoekt nu eenmaal niet elke dag een trouwjurk uit in het grootste bruidsmodepaleis ter wereld! Onze ervaren stylisten nemen je bij de hand en zullen er alles aan doen om je met een goed gevoel en de juiste jurk naar buiten te laten gaan, maar je kunt vooraf ook al wat dingen zelf doen:

  • Neem niet te veel entourage mee. Hoe meer mensen, hoe meer meningen en het kan nogal overweldigend zijn als iedereen iets anders adviseert. Twee tot vier personen entourage is genoeg om een mooi beeld te krijgen van wat bij jou past. En de rest van je familie of vrienden kunnen de jurk bewonderen in de komende passessies, of op de grote dag zelf!
  • Stel een moodboard samen. Op onze site kun je alvast scrollen door een groot aantal trouwjurken. Sla deze op en neem deze mee naar jouw afspraak. Zo geef je onze styliste al een goed beeld van wat je zoekt.
  • Denk na over je budget. In ons trouwpaleis heb je jurken uit vele verschillende prijsklassen. De styliste vraagt jou naar je budget, zodat we weten waar we naar moeten zoeken.
  • Wacht niet op de happy tears. Misschien denk je na het zien van tientallen romantische films dat het erbij hoort, maar de meeste bruiden in ons trouwpaleis hoeven niet te huilen als ze voor het eerst in hun droomjurk staan. Bewaar die happy tears maar fijn voor de grote dag zelf.

Bruidegom

Er is geen vaste regel op deze vraag, omdat dit van veel factoren afhankelijk is. Gemiddeld neemt een bruidegom 2 à 3 mensen mee in zijn entourage. Voor een bruid ligt dit aantal op 4 mensen. Uit ervaring weten we dat hoe meer mensen je meebrengt, hoe moeilijker het vaak wordt voor jezelf. Iedereen heeft namelijk een mening en te veel meningen leidt vaak tot verwarring. Wil je toch graag meer mensen meenemen, dan is dit geen enkel probleem. We vinden het wel fijn als je dat even vermeldt bij het maken van je afspraak, zodat we er rekening mee kunnen houden met het plannen van de paskamers. Bij vervolgafspraken voor het passen en het ophalen van jouw trouwpak, neem je gewoonlijk één of twee personen mee.

Jazeker! In onze winkel hebben wij verschillende accessoires en schoenen om zo jouw trouwpak helemaal af te stylen.

De trouwkostuums die getoond zijn op onze website zijn een indicatie van alle kostuums die wij in ons paleis hebben hangen. We hebben een ruime voorraad pakken op voorraad, waardoor er altijd soortgelijke pakken als de pakken die getoond zijn op de website aanwezig zullen zijn. Mocht je langs willen komen voor één speciaal model, adviseren wij om altijd van tevoren even te bellen of te mailen.

De collectie herenpakken wisselt bij Koonings een aantal keer per jaar. Daarnaast is er bij herenmode veel op wens te bestellen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij de styliste.

Dat kan zeker! Niets is mooier dan een matching bruidspaar. Onze ervaren stylisten helpen jullie daar dan ook graag mee verder. Geef de naam van je partner even door bij het maken van de afspraak of geef de favorieten alvast door tijdens jouw afspraak bij onze stylist. Daarnaast kunnen jullie ook tegelijk komen passen. We hebben een aparte ruimte voor de bruidegom en voor de bruid. Onze stylisten kunnen met elkaar schakelen wat mooi bij elkaar past. Zo wordt de perfecte match gemaakt zonder dat jullie elkaar zien!

Koonings heeft zeker trouwpakken in grotere maten te koop. Bij verschillende merken is het zelfs mogelijk om een trouwpak in een speciale maat te laten maken! Daarnaast heeft Koonings een eigen atelier met ervaren coupeuses die jouw pak helemaal naar wens maken.

Nee, wij verkopen geen tweedehands trouwpakken.

Nee, wij verhuren geen trouwpakken.

De levertijd van een trouwkostuum kan sterk variëren en is afhankelijk van het merk en de periode waarin hij besteld wordt. Wanneer jouw kostuum besteld is bij een leverancier, wordt hij daar op bestelling gemaakt. Gemiddeld is de levertijd 10 weken, maar het is zeker niet ongewoon dat een kostuum wel 3 maanden op zich laat wachten. Als jouw kostuum besteld is en we hebben een verwachte leverdatum van de leverancier ontvangen nemen we altijd contact met je op om je op de hoogte te brengen van de levertijd.

Avondmode

In onze winkel hebben wij een aparte afdeling van accessoires, sieraden, ondermode en schoenen. Hiermee kan je jouw outfit helemaal compleet maken.

De kleding voor de bruiloftsgasten die getoond zijn op onze website zijn een indicatie van alle outfits die wij in ons paleis hebben hangen. We hebben een ruime voorraad aan jurken, pakjes en jumpsuits in ons paleis hangen, waardoor er altijd soortgelijke items als die getoond zijn op de website aanwezig zullen zijn. Mocht je langs willen komen voor één speciaal model, adviseren wij om altijd van tevoren even te bellen of te mailen.

Jazeker, bij Koonings ben je hiervoor aan het juiste adres! Bij de inkoop van onze collecties houden we rekening met alle vormen en maten die mensen kunnen hebben. Onze kleding is dus niet alleen gevarieerd in stijl en model, maar ook in maat. We hebben kleding t/m maat 56 en daarnaast een eigen atelier die kleding passend op jouw maat kan (ver)maken.

Dat kan zeker! Samen met onze gespecialiseerde stylistes gaan we bekijken wat jouw wensen zijn. Deze worden tot in detail uitgewerkt, waardoor jij uiteindelijk zal stralen in een eigen ontworpen outfit.

Wij adviseren voor een gasten afspraak om 2 à 3 mensen mee te nemen. Onze pasruimtes voor gasten van de bruiloft zijn hier uitermate geschikt voor.

Deze zijn in verschillende prijsklassen te vinden bij Koonings. Om te zien of jouw outfit binnen je budget valt kan je jouw styliste vragen.

Kindermode

We hebben verschillende accessoires voor kinderen te koop. Van sieraden, schoenen tot een leuke accessoires zoals tasjes en haarbandjes. Hiermee kan je de communie of bruidsmeisjeslook helemaal afmaken.

Wanneer de stof na te bestellen is bij de leverancier, kan het kostuum van de bruidegom worden nagemaakt voor een bruidsjonker. Koonings heeft een eigen atelier met veel talentvolle coupeuses die ervoor zorgen dat ook de bruidsjonker mooi in pak gekleed is. Leuk om op deze manier te matchen!

Koonings heeft een hele afdeling voor kinderen met doop- en communiekleding, bruidsmeisjesjurken en pakken voor de bruidsjonker. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk voor elke andere gelegenheid. We hebben kleding in veel verschillende stijlen te koop. Van moderne jurkjes tot aan grote prinsessenjurken in verschillende kleuren.

Dat kan zeker! Samen met een van onze ontwerpsters gaan jullie bekijken wat de wensen zijn. Deze wordt in detail uitgewerkt waardoor de kinderen zullen stralen op hun/jullie dag.