Prachtige gala- en feestkleding voor een stralende look

Prachtige gala- en feestkleding

 

Natuurlijk zijn het de bruid en bruidegom die tijdens hun bruiloft schitteren, maar als bruiloftsgast wil je er ook prachtig uitzien. Bij Koonings Bruid en Bruidegom vind je gala- en feestkleding  in verschillende stijlen. Van modieuze avondjurken voor de bruiloft tot romantische, of zelfs uitbundige, galajurken. Met de keuze uit meer dan 70 topmerken zit er voor ieder wat wils tussen. Bekijk onze ruime collectie feestkleding voor trouwerijen online en maak eenvoudig een pasafspraak bij de grootste bruidsspeciaalzaak ter wereld. Onze medewerksters staan voor je klaar om een prachtige outfit samen te stellen. En bekijk ook onze accessoires om jouw bruiloft outfit compleet te maken. 

 

Bekijk onderstaand onze collectie avondjurken en bruidsmeisjes jurken en maak een pasafspraak om jouw outfit te passen.

De perfecte bruiloft outfit

Wat trek je nu als gast aan naar een bruiloft? De keuze van kleding als bruiloftsgast vormt voor veel mensen een serieuze uitdaging. Je wilt natuurlijk stralen in een prachtige avondjurk, maar dit moet wel voldoen aan de wensen van het bruidspaar. Meestal kun je aan de uitnodiging en de locatie van de bruiloft aflezen wat de dresscode van de bruiloft is.

Bij Koonings Bruid en Bruidegom helpen we jou graag met het samenstellen van een mooie bruiloft outfit. Als dé specialist in bruidsmode hebben we avondjurken in uiteenlopende stijlen en adviseren wij je aan de hand van jouw smaak en de laatste trends. 

Uitgebreide collectie avondkleding in verschillende stijlen

In onze bruidsmodespeciaalzaak vind je een uitgebreid aanbod aan gala- en feestkleding van verschillende toonaangevende merken. Hierin vind je onder andere cocktailjurken, galajurken, bruidsmeisjes jurken en bijbehorende accessoires. De avondkleding die wij aanbieden varieert in stijl waardoor je altijd het jurkje vindt dat bij jou past. Of je nu houdt van eenvoudig, modern of romantisch, bij ons vind je gegarandeerd de kleding voor de bruiloft die bij jou past.

Kom langs voor de meest exclusieve trends en nieuwste collecties en laat je inspireren voor een verrassende nieuwe look. Naast gala- en feestkleding hebben wij ook een assortiment van prachtige accessoires om het plaatje compleet te maken.

De onweerstaanbare charme van een galajurk 

Ben je gek op avondjurken en heb je de perfecte jurk gevonden? Maak dan gemakkelijk een pasafspraak in onze bruidsspeciaalzaak in Deurne. Onze ervaren stylistes helpen je graag om een prachtige outfit samen te stellen. Samen met mooie accessoires als een ketting en schoenen maken wij jouw outfit compleet.

Ga je samen met je partner naar de bruiloft? Dan gaan we ook voor hem op zoek naar fraaie feestkleding. Wij zorgen ervoor dat jullie kleding perfect is afgestemd op elkaar én op de dresscode van de bruiloft. Zo zien ook jullie als bruiloftsgast er stralend uit.