Betaalmethoden

Mollie Payment maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en creditcard betalingen, aan te bieden in hun webshop. Zo kun je als consument binnen de webshop van je keuze, online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Mollie Payment is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van je betaling en heeft geen invloed op de levering van je online aankopen.

Wanneer je het pakket komt halen heb je de mogelijkheid om af te rekenen bij het afhalen. Er is een pinautomaat aanwezig. Mocht je contant willen betalen dan verzoeken we je om dit zo gepast mogelijk te doen.

iDEAL_120x30_dubbel.gif    mc_ms_vs_accpt_h_023_gif.gif   553e327eb62b8.jpeg

iDEAL       
Met iDEAL kun je tijdens het online bestelproces van Koonings.com je aankoop vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank (iDEAL werkt o.a. met ABN-AMRO, ASN bank, ING, KNAB, Rabobank, Regiobank, SNS bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers), in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al via internet bankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je jezelf daarvoor eerst moet aanmelden. Je betaling wordt direct van je bankrekening afgeschreven en wij worden van jou betaling op de hoogte gesteld. Wij nemen je bestelling hierna direct in behandeling.

Creditcard
Met je creditcard betalen gaat veilig via onze beveiligde SSL procedure. Je kunt je creditcard gegevens veilig invoeren en samen met jouw creditcardorganisatie zorgen wij voor een correcte afhandeling van je betaling. Wij nemen je bestelling direct in behandeling.

Bancontact-Mister Cash
Met Bancontact-Mister Cash (voor onze Belgische klanten) kun je tijdens het online bestelproces je aankoop vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank (o.a. KBC, Belfius Bank, Fortis Bank, FINTRO, CBC, ING Bank, VDK Spaarbank) in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, met de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al internet bankiert kunt je direct gebruik maken van Bancontact-Mister Cash zonder dat je jezelf daarvoor eerst moet aanmelden. Jouw betaling wordt direct van je bankrekening afgeschreven en wij worden van je betaling op de hoogte gesteld. Wij nemen je bestelling hierna direct in behandeling.

Achteraf betalen
Je hebt de mogelijkheid om achteraf te betalen indien je kiest om je bestelling op te komen halen. Tijdens de bestelling geef je aan dat je het pakket komt ophalen en dan wordt de optie achteraf betalen beschikbaar. Tijdens het afhalen heb je de mogelijkheid om te pinnen of contact te betalen.
(Indien je de bestelling contant betaald hebt en een of meerdere artikelen worden geretourneerd, dan geschied de terugbetaling via je bankrekeningnummer.)