Blog

07-05-2018 Nieuws & Events

Behind the scenes bij Barcelona Bridal Fashion Week!


Afgelopen week was ik met styliste Romy naar het zonnige Barcelona! Voor vele van jullie is Romy bekend als een van de vaste gezichten van Say Yes To The Dress Benelux. Ook het derde seizoen helpt zij aanstaande bruiden aan dé droomjurk. We waren niet voor een ‘girls trip’ in Barcelona, maar voor de Barcelona Bridal Fashion Week. Hét evenement waar ik ieder jaar weer naar uitkijk.

Dit event werd geopend door Pronovias, wát een show was dat! Het thema was ‘In Bloom’ en dat zag je aan alles. De modellen liepen niet over een gewone catwalk maar door een prachtige bloementuin waardoor ieder model eruitzag als een sprookjesprinses. Hervé Moreau, de hoofddesigner van Pronovias, liet zich inspireren door een mooie bloementuin waar alles in bloei staat. Dit zag je terug door de prachtige silhouetten en subtiele veren die gebruikt zijn. Maar ook de hoeveelheid glitters en natuurlijk de doorschijnende details waar iedereen het over heeft maken deze collectie zo uniek! Bij iedere jurk hadden Romy en ik weer een WOW-moment. Natuurlijk hebben wij een prachtige selectie gemaakt om mee te nemen naar ons trouwpaleis. Binnenkort kan jij dus stralen in een straight off the runway dress! Ik kan al verklappen dat wij hele mooie jurken hebben ingekocht van onder andere Enzoani en Pronovias. Deze zullen binnenkort te koop zijn bij Koonings The Wedding Palace!

Ook de show van het Franse merk Cymbeline konden we niet overslaan. Wat bij Cymbeline opviel was dat de modellen er een echt feestje van maakte. Ze huppelden en dansten vrolijk over de catwalk in trouwjurken maar ook in korte tutu’s. Ook deze collectie was weer prachtig om te zien en daarom hebben wij vrijwel de héle Cymbeline collectie ingekocht! De showstopper van de Cymbeline show was een trouwjurk waar een Eiffeltoren in verwerkt was, très chic! Kan jij niet langer wachten en ben jij nu al opzoek naar jouw droomjurk? Maak dan nu hier een afspraak. De prachtige collectie van onder andere Bertha, Nicole, Demetios, Maison Signore, Modeca en nog veel meer hangen nú al in de showroom.

Heel veel liefs,
Ramona

PS: check de foto’s hieronder voor alle backstage foto’s die ik gemaakt heb tijdens Barcelona Bridal Fashion Week!

 

 

Bekijk hieronder meer foto's