Blog

05-01-2016 Nieuws & Events

Brides on Ice

Op 27 december hebben we Deurne laten genieten van een wel heel unieke bruidsmodeshow; Brides on Ice. Met 23 modellen begonnen we aan dit avontuur. Met bruidsjurken het ijs op, wat konden we verwachten??

Ruim 2 maanden geleden begon voor een 6-tal modellen een wekelijkse training op de ijsbaan om alles voor te bereiden.
De modellen namen Deurne mee in de thema’s Apres-Ski, Disney Fairytales en Christmas en lieten een klein deel zien uit de bruidscollecties voor dames en heren. De kinderen showden een gedeelte uit de collectie communiekleding.

Maar de mensen konden niet alleen genieten van de bruidskleding. De show was gevuld met live muziek van zangeres Natasja Poels, een bekende naam in Deurne. Met haar Duitse Schlagers zette ze meteen een gezellige sfeer neer.
De finale werd bekroond met een spectaculaire dans van Ramona Poels en Remco Bastiaansen. Meervoudig wereldkampioen en een kanjer in Exhibition Dancing. Omringd door alle modellen, vuurwerk en Disney figuren, danste zij op Happy New Year en gingen de voetjes letterlijk van de vloer..

De opkomst was overweldigend, de markt was afgeladen met publiek. We vonden het dan ook een geweldige eer om onze bruidszaak op deze manier te laten zien en we zijn dankbaar dat zovelen de moeite hebben genomen om naar ons te komen kijken.

Bekijk hieronder meer foto's