Blog

09-09-2017 Klant aan het woord

Beste Ramona, Beste team Koonings

Inmiddels is het alweer 2 maanden geleden dat onze speciale dag was aangebroken. Afgelopen 10 juni zijn wij getrouwd.

Wat hebben wij onwijs genoten en wat voelde ik me bijzonder in mijn onwijs mooie jurk! Alle clichés zijn waar, ik voelde me echt een prinsesje. Wat heb ik veel complimenten gekregen en mijn man vond hem werkelijk waar schitterend! Nooit gedacht dat ik in een jurk met zoveel kant zou trouwen, want dat was toch oubollig, maar van die mening is hij wel terug gekomen.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de service, het geduld en het maken van mijn onwijs mooie jurk! Toch jammer dat je hem maar één dag aan mag.
Groetjes Femke

Zoals beloofd hierbij nog wat foto's van ons als paar.
Fotografie: fotograaf Nicole Ermen fotografie

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s