Blog

05-12-2016 Klant aan het woord

Echt een GE-WEL-DIGE zaak! We werden vanaf het begin zeer fijn geholpen door Ine, wat een rust en wat een begrip voor mijn wensen. Vanwege het korte tijdsbestek (3,5 maand) was het extra spannend maar jullie zijn hier enorm goed mee omgesprongen.
Na het passen van drie jurken was ik er al uit, Ine had ze voortreffelijk uitgekozen.
Na het aanbrengen van wat extra kant-applicaties bij de hals was mijn droomjurk een feit! De jurk sloot overal perfect aan en na n laatste rondje atelier was ie helemaal perfect.
Maar zoals beloofd zou ik nog enkele foto´s sturen van onze onvergetelijke dag.
Het was een erg fijne jurk om te hebben, totaal geen werk mee gehad want hij bleef perfect zitten. Ook mijn, nu inmiddels, man was zeer verrast toen ie mijn mooie jurk zag. Hierbij nogmaals hartelijk dank voor de super service en vakmanschap die jullie geleverd hebben. Maar mijn bijzondere dank gaat hierbij ook uit aan Ine voor haar fijne hulp en advies.
De foto's zijn gemaakt door: www.elskorstenfotografie.nl

Groetjes Laura van Gaal.

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s