Blog

26-10-2016 Ramona Poels

'Say Yes to the Dress' Benelux

Gisteravond was het dan eindelijk zover en we hadden er bij Koonings met zijn allen enorm naar uitgekeken: Het debuut van Say Yes To The Dress Benelux, waar wij als Koonings de trotse host van mogen zijn!

Geen première zonder rode loper, champagne, lekkere hapjes, professionele fotograaf en hoofdrolspelers. Al deze elementen waren volop aanwezig, inclusief bonzende hartjes toen team Koonings gisteravond ruimschoots op tijd werd ontvangen door mijn lieve zusje Manuela die de ruimte voor dit debuut beschikbaar stelde. Als een echte filmcast schreden onze deelnemende stylistes over de rode loper onder luid applaus van de overige werkneemsters.

Samen hebben we er keihard voor gewerkt, maar feesten kunnen we ook zeer goed met zijn allen en dat bleek wederom gisteravond. In opperste verwachting zaten we er om 20.00 uur helemaal klaar voor, maar de spanning werd al snel verruild door enthousiaste kreten, welgemeende knuffels en talloze complimentjes.

Hoe ontzettend trots ben ik op mijn meiden, die zich niet uit het veld lieten slaan door een camera meer of minder, maar met hun vak en passie bezig waren. Dit zag ik terug tijdens de uitzending : het is de klant die we bij Koonings heel graag met hart en ziel helpen bij het vinden van DE droomjurk.

Wat is het toch zeer verdiend, wat gunnen we het elkaar ontzettend en wat hebben we plezier gehad met zijn allen! Hoe bijzonder is het om dit mee te mogen maken? Wij vonden het heel speciaal  en ik hoop dat de rest van Nederland en Vlaanderen net zozeer als wij enorm genoten heeft van de lieve bruiden, prachtige jurken en ontroerende verhalen.

Liefs
xxx
Ramona

Meer over de uitzendingen

Bekijk hieronder meer foto's