Blog

20-07-2016 Ramona Poels

In de aanloop naar onze shows deden we een oproep op facebook voor modellen vanaf maat 38 tot maat 54 en dat hebben we geweten. Geen enkele vrouw is hetzelfde, al delen we als deze bevolkingsgroep eigenlijk toch heel veel. Wat waren we dus enorm verheugd, dat we prachtige reacties kregen van zowel de slanke, dan ook van de vollere dames.

In onze bruidsmode winkel heb ik al veel aanstaande bruiden binnen zien komen op zoek naar een jurk die past bij haar persoonlijkheid en lichaamsbouw.  Een mooie bruid is een happy bruid en ware schoonheid komt van binnenuit. Wij kunnen slechts helpen met de juiste jurk om dit te onderstrepen en die hebben we in vele modellen en binnen vele maten. Hierbij dus tevens antwoord op de vraag van toekomstige bruiden of er bij Koonings ook in maat 34 of 54 een trouwjurk te krijgen is.

Afgelopen woensdag- en donderdagavond was het eindelijk zover en de jury zat startklaar. Uit ruim vierhonderd aanmeldingen hadden we circa 60 kandidaten in diverse maten geselecteerd en in opperste verwachting waren we zelf bijna net zo zenuwachtig als onze mannequins die vanuit het gehele land hun opwachting maakten. Maar, wat hadden we er enorm veel zin in!  

Twee golden tickets hebben we weggeven al tijdens de audities, omdat twee dames volgens Koonings alles bezaten en dan hebben we het dus niet over een bepaald maatje. Deze dames wisten ons namelijk vanwege hun positieve instelling ervan te overtuigen dat ze een perfect model zouden zijn voor onze toekomstige shows. Beiden waren zeer enthousiast en ondanks nul ervaring in de modellenwereld, bezaten ze beiden de X factor omdat ze trots zijn op zichzelf en dat uitstralen. Gefeliciteerd alvast Jacky en Sharon!!

Aankomende week krijgen de overige deelnemers bericht en dan zijn we alweer een stapje verder. Ik hou jullie op de hoogte en voor alle dames die er afgelopen woensdag- en donderdagavond waren: je was prachtig en bijzonder en we hopen dat je een leuke avond had. Wij vonden het heel gezellig en hopelijk tot ziens.  

Liefs XXX

Ramona

Bekijk hieronder meer foto's