Blog

15-01-2016 Ramona Poels

Gisteravond was het dan zover; De uitreiking van de award "Koploper van Peelland". 

Een spannende en gezellige avond die werd geopend met een show waarin op live muziek de film draaide van Wish Outdoor, Arjan Bevers een model knipte en onze modellen hun bruidsjurk showde.
Een groot deel van mijn team was gekomen om me aan te moedigen.
De sfeer zat er goed in, maar de spanning ook want voordat de prijs bekend werd gemaakt moesten we het podium op en werden we nog eens flink aan de tand gevoeld over ons management, visie en organisatie.
En daarna was het dan zover. De winnaar werd bekend gemaakt op een wel heel bijzondere manier. Door middel van een drone konden we de locaties zien waar de 3 finalisten gevestigd waren en de locatie van de winnaar kwam naar voren.

Heb ik de prijs in de wacht gesleept?
Nee, jammer genoeg niet..
Heb ik een leuke avond gehad?
Ja, dat zeker!! Er was leuke muziek, een goed gevulde bar en een hele hoop gezellige mensen. De perfecte combinatie om de avond te vullen.

De winnaar van de Koploper van Peelland is Tim Klomp Buetens, eigenaar van Wish Outdoor en Stagekings. Hij heeft in 10 jaar tijd een enorm evenement neergezet en brengt zijn festivals naar “the next level”.
Tim bij deze nogmaals, van harte gefeliciteerd!!

Ondanks dat ik natuurlijk liever had gewonnen vind ik mijn nominatie op zich al een erkenning dat ik met mijn bedrijf voorop loop in de branche en iets unieks neerzet. Ik ga gewoon door met het bedenken en creëren van nieuwe ideeën en plannen om nog meer bruiden, bruidengommen en hun familie gelukkig te maken!

Liefs XXX,

Ramona

Bekijk hieronder meer foto's