Blog

15-12-2016

Van harte gefeliciteerd met je verloving! Er breekt nu een spannende, maar vooral leuke tijd aan. Het uitzoeken van de feestlocatie, de decoraties, het samenstellen van een gastenlijst, maar vooral ook de zoektocht naar: DE JURK!  Hou er rekening mee dat de levertijd van een jurk, die in jouw maat besteld moet worden circa een half jaar kan zijn. Hier geven we je een idee van wat je kunt verwachten tijdens een afspraak bij Koonings en ook enkele tips. Tijdens een eerste afspraak is het vooral belangrijk dat je een leuke ervaring hebt en mensen meeneemt die dicht bij je staan.

Tip: Neem niet te veel mensen mee, dit kan verwarrend voor je zijn. Het gaat om jouw mening! Vandaag start je voorbereiding op weg naar jouw huwelijksdag en op deze dag moet jij je prettig voelen in wat je draagt.

koonings_v_passen-1.jpg

Welkom bij Koonings! Bij Koonings word je hartelijk ontvangen door een van onze receptionistes en daarna mag je samen met je gasten plaatsnemen in onze spectaculaire showroom. Onder het genot van een kopje koffie kun je alvast een kijkje nemen in de collectie boeken zodat je je alvast kunt inleven in jouw grote dag. Hierna zal onze styliste aansluiten. Wij willen je graag beter leren kennen om je goed te kunnen adviseren en zij zal in een persoonlijk gesprek met jou een goed beeld krijgen van jouw wensen /eisen.

Tip: Luister naar de stylistes, zij hebben er verstand van en weten vaak erg goed wat bij jouw figuur past. Laat je verrassen! 

koonings_v_passen-2.jpg

Nu ga je samen met de styliste op pad in "onze wereld ".  Samen selecteren jullie een aantal jurken. We houden rekening met jouw wensen, maar misschien kiest onze styliste ook wel een jurk waarvan zij denkt dat deze je heel mooi zal staan. Dan wordt het tijd om te gaan passen en jullie verdwijnen in de paskamer.  Tip: pas meerdere jurken. Ook al is het liefde op het eerste gezicht bij de eerste jurk, pas er toch enkele want een jurk op een hanger, kan je verbazen als je deze draagt. Aangezien wij een ruime keus hebben in schoenen, lingerie etc is het niet nodig dat je dit bij een eerste afspraak zelf meeneemt.

koonings_v_passen-3.jpg

Het moment dat je DE jurk aanhebt en "ja" zegt tegen jouw jurk, is een prachtig, onbeschrijflijk mooi moment. Zelfs onze ervaren stylistes pinken vaak samen met de aanstaande bruiden nog een traantje weg. Accessoires worden beslist niet vergeten en samen met de styliste wordt er in de inpandige shops gekeken naar de juiste schoenen, lingerie, sieraden en eventueel een bijpassende sluier. Nu het plaatje compleet is moet dit uiteraard gevierd worden en dus tijd om foto’s te maken van je jurk op onze spectaculaire trap. Deze foto's zijn onder andere belangrijk voor je kapster en de bloemist om tot het pefecte eindplaatje te komen. Gemiddeld kopen bruiden de jurk driekwart jaar van tevoren en dan is het fijn om wat foto's te hebben.  Tip: Sla de gemaakte foto’s goed op, zodat je aanstaande (als je dat niet wil) deze niet kan zien. 

 

Na het noodzakelijke papierwerk wat hoort bij het kopen van een trouwjurk, worden er een vervolgafspraak gemaakt om je jurk door te komen passen.
Tip: Heb je tussentijds nog vragen, dan kun je altijd bellen of e-mailen.
Tijdens deze tweede afspraak wordt jouw jurk afgespeld en afgestemd op jouw lichaam. Daarna volgt nog een eindafspraak voor eventuele kleine aanpassingen en om de jurk op te halen voor jouw grote dag! Nu ben je er helemaal klaar voor en we wensen je een prachtige en onvergetelijke dag toe.

 

 

Bekijk hieronder meer foto's