Blog

31-12-2016 Ramona Poels

WISH IT, DREAM IT, DO IT !!

Zo vlak voor het nieuwe jaar, word je overspoeld van jaaroverzichten op tv. We tellen de laatste uren van het jaar weg met de top 2000 en in de reclames worden we al aangespoord tot het nemen van goede voornemens!

Mijn eigen jaaroverzicht heb ik op mijn netvlies staan met als gigantisch hoogtepunt: De opnames van ‘Say Yes To The Dress’ Benelux vanuit Koonings The Wedding Palace en de geweldige kijkcijfers toen dit werd uitgezonden. Massaal hebben jullie gekeken en dat maakt ons ontzettend trots en dankbaar. 2016 was ook een jaar waarin we bij Koonings weer veel lieve, ontroerende en emotionele momenten mochten meemaken. Elke bruid en bruidegom is speciaal en de verhalen blijven ons bij.

Soms zijn er van die dagen dat het tegenzit in een jaar, maar die heeft iedereen. Soms moet je even barsten, zodat het licht er weer doorheen kan schijnen en ik ben daarin niet anders dan jullie allemaal. Ik voel me gezegend met allemaal ontzettend lieve familie, vrienden en collega’s om me heen, maar toch kan ik me soms eenzaam voelen, als je de ware liefde elke dag van zo dichtbij ziet in de ogen van de vele bruidsparen die onze bruidsmodezaak bezoeken. Ach, dat is menselijk en ‘all you need is love’, toch?

Mijn goede voornemen voor 2017 is om elke dag te starten met goede voornemens. Vol goede moed, wil ik gaan knallen met ons hele team en hier heb ik weer enorm veel zin in. We hebben geweldige plannen klaarliggen voor het nieuwe jaar die wij binnenkort met jullie gaan delen…. ‘we houden de spanning er nog even in’!

Ik bedank hierbij alle mensen die Koonings een warm hart toedragen, de bruiden en wederhelften die we mochten begroeten in het afgelopen jaar, en wens iedereen een gezond, knallend en vooral heel liefdevol 2017. WISH IT, DREAM IT, DO IT !!

Heel veel liefs,
xxx
Ramona Poels (Koonings The Wedding Palace).

Bekijk hieronder meer foto's