Blog

20-10-2017 Ramona Poels

Ken je dat, dat je ooit mensen ontmoet waarbij het meteen goed voelt en klikt. Dat je met elkaar op een lijn ligt en ondanks dat je elkaar nog niet lang kent elkaars zinnen kan afmaken. Een bijzonder gevoel wat ik samen met Jill heb mogen ervaren. Jill wist namelijk precies wat zij wilde wanneer zij aan haar droomjurk dacht, en ik snapte haar precies. Want naast alle prachtige jurken die bij ons in de winkel hangen ontwerp ik ook nog altijd zelf, onder ons private label. Na het horen van al haar ideeën maakte ik de schets en liet zonder dat Jill de schets had gezien de jurk al maken in ons atelier. Want soms zijn er van die momenten dat je het zeker weet en je op jezelf moet vertrouwen, dit was zo’n moment. De jurk was alles waar Jill ooit van had gedroomd en sloot perfect aan bij haar wensen. Haar kersverse man, vader en broer hebben ook een prachtig kostuum uitgezocht bij Koonings en ook zij straalde van oor tot oor.
 
Zo zie je maar dat je ooit niet teveel moet twijfelen maar gewoon moet doen. Denken, durven en doen is zoals veel van jullie weten mijn levensmotto, en laat ook deze keer weer zien dat je doelen bereikt die je wilt bereiken door simpelweg te doen. Want bij alles wat ik doe houdt ik in mijn achterhoofd dat het bruidje, in dit geval Jill, de mooiste dag van haar leven beleefd in een jurk die al haar wildste dromen heeft overtroffen. En Jill en Tony wat was het een fantastische dag. Zo vond jullie ceremonie plaats in een prachtig kerkje bovenop een berg en heeft iedereen daarna genoten van het feest bij jullie thuis in Santa Marinella, Italië.
 
Dankzij jullie heb ik fantastisch lieve mensen mogen ontmoeten die mij meteen opnamen alsof ik ook bij de familie hoorde. Dat ik dan ook onderdeel mocht zijn van jullie prachtige feest blijft bijzonder en daar ben ik jullie dan ook nogmaals erg dankbaar voor. Forever yes naar elkaar, naar onze vriendschap en hopelijk ook een yes naar Tony’s 10e wereldkampioenschap motorcross aankomend jaar
Wil jij na het zien van Jill haar prachtige jurk ook een door Ramona ontworpen trouwjurk dragen? Maak dan snel een afspraak op www.koonings.com/afspraak-maken en wij maken jouw droom waar.
 
Liefs x
 
Ramona

Bekijk hieronder meer foto's