Blog

12-08-2014 Klant aan het woord

Freya Vannevel en Jurgen Vandermoere

Hoi Team Koonings,

Op 15/03/2014 was onze grote dag. Een dag waarop ik kon stralen, mede dankzij jullie.
Ik ben bij jullie zeer goed geholpen bij het uitzoeken van mijn jurk. Het was liefde op het eerste gezicht toen ik de jurk zag. Ik wist onmiddellijk dat het deze zou worden. Mijn man vond hem prachtig. Het jasje was zeer praktisch en ik kon het tijdens het avondfeest uitdoen. Ik was (en ben nog steeds) helemaal gelukkig met mijn jurk en kreeg er superveel complimenten over.
Het was een schitterende dag: alles was er, familie, vrienden, begeleiding door mijn collega's van de politie en de mooiste jurk ooit.
Team Koonings heel erg bedankt voor jullie geweldige service!!

Groetjes Freya en Jurgen

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s