Blog

18-08-2016

Bruidswinkel Koonings in Deurne krijgt hoofdrol in Nederlandse versie Say Yes to the Dress


DEURNE - De Deurnese bruidsmodezaak Koonings krijgt de hoofdrol in een nieuwe serie van de populaire tv-serie Say Yes to the Dress.

De Nederlands-Belgische serie van vrouwenzender TLC gaat 8 afleveringen tellen en wordt dit najaar uitgezonden. Presentator en stylist Randy Fenoli, die bekend werd met de Amerikaanse versie van de realityserie, werkt ook mee aan de Nederlandse variant.

35.000 euro
De winkel in Deurne telt een vloeroppervlak van 4500 vierkante meter. Het is een echt familiebedrijf laat TLC weten: de ambitieuze en jonge Ramona Poels runt de zaak, moeder Ineke is hoofdcoupeuse en Ramona’s zussen Natasja en Manuela werken ook in de winkel. Net als bij Kleinfeld, verkoopt Koonings jurken voor elk budget: van 1.000 tot 35.000 euro.

In het programma worden aanstaande bruiden geholpen bij hun zoektocht naar de perfecte trouwjurk. TLC is momenteel op zoek naar kandidaten, die zich via de website kunnen opgeven. Zij zullen hun jurk dus mogen uitkiezen bij bruidswinkel Koonings in het Noord-Brabantse Deurne.

Lees meer over de uitzendingen

Bekijk hieronder meer foto's