Blog

08-03-2018 Ramona Poels

Het is vandaag 8 maart, oftewel Internationale Vrouwendag. Dé dag waarop er extra aandacht wordt geschonken aan het vrouw zijn. Laat dit nou precies de reden zijn waarom ik even stil wil staan bij deze dag.

Ik werk namelijk iedere dag met een geweldig team bestaande uit bíjna alleen maar vrouwen. Deze meiden staan iedere dag voor jou klaar om de mooiste trouwjurk te vinden. Maar het is meer dan die ene perfecte trouwjurk, ook accessoires, schoenen, herenkostuums, avondkleding én de kinderen weten zij tot in perfectie te kleden.

Maar ook achter de schermen zit een heel coupeuseteam dat vervolgens jouw droomjurk zó maken dat hij geweldig zit op jouw huwelijksdag. Want zeg nu zelf, een trouwjurk is pas goed als hij ook perfect zit! Tot in de kleinste details worden de jurken, maar ook kostuums, zo vermaakt zodat alles naar wens is.

Ook meetings met mijn marketingteam, vijf vrouwen om de tafel om de leukste campagnes uit te denken. Ik ben trots op alle vrouwen die iedere dag weer klaar staan om samen met jou de jurk te zoeken die je gaat dragen op de belangrijkste dag van je leven. De samenwerking van alle afdelingen samen maakt wat het zo leuk is om te werken met al deze verschillende vrouwen.

Vergeet vandaag niet om iemand te laten weten dat je aan haar denkt vandaag op Internationale Vrouwendag!

Dankjewel team Koonings!

Liefs,
xx Ramona

Bekijk hieronder meer foto's