Blog

24-06-2016 Klant aan het woord

Hallo team Koonings;

De mooiste dag van je leven met al je vrienden en familie om je heen. Perfecte styling van de toppers van White Weddings, een beeldschone prinsessen jurk en trouwkostuum van Koonings The Wedding Palace, overheerlijke taart van Sugarlips, prachtige videobeelden van One Life Film, aankomst per helikopter, als verrassing een podium vol bekende zangers en zangeressen op je feest en een bruid die groot succes zou boeken als weddingplanner en styliste..

Afgelopen zaterdag was dé grote dag van Mathieu en zijn Jerney! En wat een grandioze dag met top leveranciers en prachtige details. Van ’s morgens vroeg tot in de late uurtjes één groot feest! We begonnen de dag al vroeg in het huis van Jerney en Mathieu waar het een gezellige drukte was met moeder, schoonmoeder, (schoon)zussen en vriendinnen en waar iedereen prachtig in de make- up werd gezet. Na de fotoshoot was het tijd voor dé verrassing voor de daggasten! Terwijl wij vast voorgingen naar de feestlocatie stapte het bruidspaar in de taxi naar Rotterdam Airport waar een helicopter op hen stond te wachten om daarna met hen te vertrekken naar de feestlocatie waar ze opgewacht werden door iedereen, wat een grandioos moment was dat!

En hoe gaaf is het wanneer de huwelijks ceremonie én het feest live worden geopend met de prachtige klanken van zwager Dré Hazes en om 23:00 de hele zaal op zijn kop wordt gezet door Ruth Jacott? Geniet alvast met ons mee van deze heerlijk preview van de prachtige bruiloft van Jerney en Mathieu!
De prachtige foto's zijn verzorgd door Dianne Bouman van Bydianne fotografie.
http://bydianne.nl/bruidsfotograaf-rotterdam-haag-preview-mj-juni-2016/

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s