Blog

26-10-2017 Ramona Poels


Opslag verliefd! Nee helaas ben ik niet de man van mijn dromen tegengekomen in New York, maar verliefd werd ik zeker. Wat een geweldige stad, en ja misschien een beetje cliché maar ik kan nu toch ook echt zeggen dat ik verliefd ben geworden op New York. Verliefd op de stad maar ook op de prachtige collecties die we hebben bewonderd. Tijdens mijn New York reis heb ik namelijk de mooiste bridal couture collecties mogen bijwonen, bij gekletst met Randy Fenoli, de highlights van New York bezocht en stiekem ook een klein beetje geshopt. En goed nieuws veel van deze prachtige bruidsjurken hangen binnenkort bij Koonings in de winkel. Iets waar ik ontzettend trots op ben.
Want bijna 50 jaar geleden is Koonings begonnen in een klein schuurtje en inmiddels zijn we gegroeid tot ’s werelds grootste bruidsmodezaak. Nu denken jullie misschien wat kan er nog meer komen, geloof mij een heleboel.

Samen met ons geweldige team werken wij iedere dag ontzettend hard om ieder bruidje, bruidegom, communicant of natuurlijk iemand die opzoek is naar avondkleding het beste advies te geven. Dat wij dan ook ieder jaar onze collectie mogen uitbreiden is een feit waar ik super trots op ben. Dus ga jij of ken jij iemand die binnenkort gaat trouwen, en altijd heeft gedroomd van een couture jurk? Dan zit je bij Koonings aan het juiste adres. Mijn collega’s en/of ik kijken uit naar jullie komst en kunnen niet wachten om jullie te zien in de designs van onze nieuwe merken bijvoorbeeld van: Hayley Paige 
Ook wel bekend van Say Yes to the Dress. En misschien snel te passen tijdens Say Yes To The Dress Benelux seizoen 3 bij Koonings The Wedding Palace.

Kun jij na het lezen van deze blog niet meer wachten om een van deze prachtige jurken te passen? Maak dan snel een afspraak via deze lijk https://koonings.com/afspraak-maken

P.S. Heb jij ons nieuwe magazine nog niet bemachtigd? Bestel hem dan snel in onze webshop www.koonings.com/webshop

Bekijk hieronder meer foto's