Blog

07-03-2017 Nieuws & Events

Koonings Bruidsmode heeft iets nieuws bedacht: Koonings tv.

Hét videoplatform dat jou meeneemt in de wondere wereld van het trouwen, met fragmenten die je simpelweg moet zien. Aanstaande bruidsparen kunnen er inspiratie opdoen, heerlijk wegzwijmelen en ongegeneerd videosnacken (zonder aan te komen).

Vanaf vrijdag 10 maart 20.00 kun je een persoonlijke account aanmaken op www.koonings.tv, daarmee krijg je toegang tot video’s in 6 categorieën: #Wedding hacks – True Love Stories – Dream Team – We Love This – Projects – The Company. Zo nemen we je bijvoorbeeld mee op wereldreis voor de inkoop van onze nieuwste collecties; we laten je zien wat er komt kijken bij het organiseren van een bruidsmodeshow; onze stylisten delen hun geheimen voor het vinden van de perfecte jurk; laten aanstaande bruidsparen zien hoe de voorbereiding op hun huwelijk verloopt en blikken happily married couples terug op de mooiste dag van hun leven. Kortom: Koonings.tv dompelt je onder in de magische sfeer rondom een bruiloft… En we kunnen niet wachten om jou op dit fantastische platform te verwelkomen.

Op vrijdag 10 maart om 20.00 uur gaat Koonings.tv live tijdens een ware Première Night, en natúúrlijk laten we jou online meegenieten van dit spektakel. Zeg ‘ja’ tegen de mooiste, grappigste, ontroerendste, maar vooral niet te missen video’s. We houden je wekelijks op de hoogte van nieuwe content en je kunt je favoriete fragmenten opslaan.

Meld je gratis aan op https://koonings.tv

Team Koonings

Bekijk hieronder meer foto's