Blog

01-11-2016 Ramona Poels

Mama, (moeder) van de bruid of bruidegom.

Wat gaat de tijd toch snel! We zijn alweer bijna een week verder na onze debuut aflevering van Say Yes Tot he Dress Benelux en vanwege de hogesnelheidstrein waar ik me nog steeds in bevind had ik nog geen tijd gehad om even te reageren op de eerste uitzending. Vanavond volgt deel twee om 20.00 uur bij TLC en vooraf wil ik toch graag even iedereen bedanken voor de bloemen en de kaarten die we mochten ontvangen naar aanleiding van de eerste uitzending. De kijkcijfers maar liefst 213.000 waren de kers op de taart.
Zelf heb ik deze aflevering meerdere keren teruggekeken, mede omdat ik het thema zo prachtig vond om mee te starten: MAMA, (moeder) van de bruid of bruidegom.

Alles draaide in de eerste uitzending om de moeder van de bruid om uiteenlopende omstandigheden. Ik kan slechts beamen dat een moeder ontzettend belangrijk is voor de bruid, wij zien dit elke dag! Jullie zagen in de eerste uitzending slechts drie moeders en drie dochters, met verschillende smaken, met een ander zelfbeeld en ook een bruid die haar moeder moest missen tijdens dit oh zo belangrijke moment in haar leven. Bij ons staat de bruid op de eerste plaats, maar we houden ook de puntjes van moeder in gedachten. In deze aflevering is heel mooi te zien, dat onze styliste Romy de perfecte jurk weet te vinden vanuit dit oogpunt.

Zelf ben ik enorm trots dat op mijn eigen moeder Ineke die nog elke dag met zoveel passie en enthousiasme haar dingen doet binnen Koonings. Zonder haar had ik dit bedrijf niet kunnen leiden toen ik pas 17 jaar oud was. Inmiddels zijn we er samen mee opgegroeid en ingegroeid. Ook wij hebben weleens een meningsverschil, een andere smaak of…, maar we hebben respect voor elkaar, waarderen elkaars mening en dan kom je ver! Ik ben enorm blij dat mijn moeder er nog is om me te steunen, te troosten, advies te geven en om mee te denken.

Daarom dankjewel iedereen voor alle bloemen en felicitaties. Ik hoop dat jullie allemaal weer gaan kijken vanavond, maar speciaal voor mijn mama...Dikke Kus! Ik hoop dit nog heel veel jaren zo samen met jou te mogen doen.

Liefs
xx Ramona

 

 

Bekijk hieronder meer foto's