Blog

01-11-2016 Ramona Poels

Telegraaf 1 november 2016


De Nederlandse versie van de bruidsjurkenshow 'Say Yes To The Dress' vanuit Koonings The Wedding Palace is zo goed van start gegaan, dat het nu al het best bekeken TLC-programma ooit is van de zender met 213.000 kijkers!
Nu de Amerikaanse Randy Fenoli in Nederland bruidjes samen met Ramona Poels en de stylisten van koonings advies geven over wat ze wel of niet aanmoeten op hun trouwdag, wint het programma nog meer terrein. Eerder werd al bekend dat er teveel aanmeldingen binnenstroomden voor het tv-programma dat in Koonings The Wedding Palace in Deurne wordt opgenomen.

Specialist Fenoli vindt de Nederlandse bruidjes stukken bescheidener dan de klanten die hij in New York aan een jurk heeft geholpen. ,,Voor hen geldt: het moet vooral spetterend zijn, met een grote opkomst aan gasten plus een jurk met veel inkijk. De bruidjes waarmee ik samen met Ramona en haar stylisten in de Benelux heb gewerkt zijn vooral heel gelukkig dat ze gaan trouwen. Ze tonen zich bescheiden op een goede manier, dankbaar en gracieus.”

Say Yes To The Dress Benelux is elke dinsdag tot en met 20 december om 20:00 uur te zien bij TLC.

www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/26925916/__Nederlandse_Say_Yes_To_The_Dress_scoort__.html

Bekijk hieronder meer foto's