Blog

19-02-2018 Ramona Poels

Audrey Hepburn is één van mijn favoriete iconen. Haar stijl, haar elegantie maar vooral haar quotes zijn voor mij regels om na te leven. ‘Life is a party – dress like it’ is dan ook één van mijn favoriete quotes van haar en omschrijft precies mijn leven op dit moment.

Ik ben namelijk op het moment dat ik dit schrijf samen met Romy op inkoop in Madrid! Mijn werk is hard werken maar dit soort momenten zijn echt feestjes voor mij. Het voelt voor sommige van jullie misschien nog als ver weg, want 2018 is pas net begonnen maar vooral in de bruidsmodewereld moeten we ver vooruit kijken. Het uitzoeken van een jurk voor je bruiloft begint vaak al 7-9 maanden van te voren. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de levertijd maar ook met de final styling, en dat zijn eigenlijk ook precies de redenen waarom wij nu al op inkoop gaan voor de 2019 collectie.

Wat voor trouwjurken kunnen volgens jullie niet ontbreken en moeten wij zeker mee terug naar Nederland nemen? Ik ben benieuwd naar jullie meningen!

Liefs vanuit Madrid!

x Ramona

 

Bekijk hieronder meer foto's