Blog

15-09-2016 Ramona Poels

TAKE ONE !

Kennen jullie het nummer : Jenny from the block? Zo voel ik me momenteel nu ooit: ’ I am Ramona from the farm! ’

En daar sta je dan…op je eigen Hollywood Boulevard. Als jong meisje van 17 jaar oud kreeg ik de kans om deze fantastische bruidsmodewinkel over te nemen en door hard te werken en een fantastisch team van mensen, staan we nu op een echte filmsetting binnen onze winkel.
‘Ready/ action/ cut’
Ik ben inmiddels nogal wat gewend, maar nog steeds moet ook ik even slikken en schakelen nog. Het ene moment zit ik een ontwerp uit te werken, op mijn knietjes ontelbare dozen uit te pakken, een magazijn op te ruimen, jurken in te boeken in onze administratie en het andere moment sta je op hakken en in een jurk op een filmset.

Maar ….ook ik ben maar gewoon een meisje en mijn ROOTS vergeet ik never. Ik besef terdege, dat ik kan doen wat ik graag doe, vanwege de warme basis die ik heb gehad en heb. Opgegroeid ben ik op de tractor en ik ben nog steeds met hart en ziel die Brabantse meid die houdt van het platteland en alles daaromheen. Iets in mij had een drive en in mijn vrije tijd stond ik graag op het podium om te dansen en ik tekende ontzettend graag.  Nu vallen de puzzelstukjes in elkaar. Het blijft mijn en onze uitdaging om elke aanstaande bruid die bij ons binnen komt te laten stralen op haar DAG. We leveren niet alleen de jurk en de accessoires, maar het blijft prachtig als je ziet dat je kunt bijdragen aan dat stukje zelfvertrouwen. Elke keer dat een bruid in onze spiegel kijkt en de familie eromheen vol ongeloof ‘WOW’ uitroept, blijft ook mijn ‘WOW’ momentje, waar ik het allemaal voor deed en doe nog steeds.  Daar kan niets tegenop!

In een mooie jurk heb ik mogen dansen met Remco Bastiaansen, ben ik aanwezig mogen zijn op menige trouwerij, maar ook heb ik nachtenlang doorgewerkt om een droomjurk te ontwerpen. Het blijft bijzonder! Het meest bijzondere echter vind ik nog steeds mijn team van mensen om me heen, want zonder was er ECHT  geen Koonings.

‘I am just Ramona from the farm’ ……en die zal ik altijd en altijd blijven! Zonder make-up voel ik me prima, met inmiddels ook, maar ik ben en blijf van harte uit…Ramona! Dat hoop ik bruiden mee te kunnen geven, dus…: Zoek het beste in jezelf, maar blijf jezelf en je zult stralen!!!  Voor nu zeg ik ‘….tot de volgende aflevering, say yes tot he dress en op naar take TWO!‘

Lees meer over de uitzendingen

Bekijk hieronder meer foto's