Blog

29-10-2014 Klant aan het woord

Patricia en Leon

Bedankt!
Op 4 juli 2014 zijn Leon en ik getrouwd. Ik trouwde in een prachtige Pronovias jurk waarvan de sleep 1 meter is ingekort. Daar ik 13 weken zwanger was ten tijde van de bruiloft was het nog even spannend of de jurk helemaal zou passen! En wat bleek……De jurk was perfect! Ik wil Koonings dan ook hartelijk bedanken!

De eerste keer tijdens het passen had ik maar liefst 8 totaal verschillende modellen jurken uitgekozen omdat ik niet goed wist wat het mooiste zou staan. Deze jurk trok ik als allerlaatste aan en met behulp van Romy Goossens en mijn moeder heb ik deze jurk uitgekozen. Romy vroeg om de foto’s naar het algemene emailadres te sturen van Koonings dus bij deze!

Tijdens onze grote dag hebben we bekend gemaakt dat we zwanger zijn waardoor het feest nog knallender was! Onderstaand de foto’s van de mooiste dag van ons leven….tot nu toe?!

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s