Blog

13-11-2016

Patricia Paay zegt ook ‘Ja’ tegen Ramona Poels  

 

Patricia Paay heeft samen met bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli en de Nederlandse bruidskoningin Ramona Poels haar trouwjurk gekozen bij Koonings the Wedding Palace. Toen Patricia en haar (inmiddels) echtgenoot Robbert aan Ramona vroegen om hun trouwkleding te verzorgen, legde Ramona de link met ‘Say yes to the Dress Benelux’ en zo werd de zoektocht naar de perfecte trouwjurk van Patricia vastgelegd door TLC.
Het resultaat hiervan is te zien in het programma ‘Say yes to the Dress Benelux’ op dinsdag 22 november om 20.00 uur bij TLC.

Patricia Paay maakte eind september bekend ten huwelijk te zijn gevraagd door Robbert Hinfelaar en trad begin november al in het geheim in het huwelijksbootje. Ze droeg daarbij een zwarte, eenvoudige jurk, maar bij het grote feest, dat gepland staat voor 2017, draagt ze een bruidsjurk uit de private label collectie van Ramona Poels.

Patricia Paay over haar deelname aan Say Yes To The Dress:  “Toen ik in Amerika en Engeland woonde keek ik altijd naar Say Yes To The Dress. Ik heb ook geen moment getwijfeld toen ik werd benaderd om mee te doen aan het programma. Ramona kende ik al langer en ik wist dat zij een enorme bruidsmodezaak heeft en welke vrouw wil nou niet geholpen worden door Randy Fenoli om de trouwjurk van haar dromen te vinden? Ik wilde een bijzondere jurk die niet spierwit is en die heb ik gevonden. Hij is prachtig en ik kan niet wachten om deze te dragen!”.

“Patricia is een prachtige en opvallende vrouw. Ik vond dat haar jurk moest passen bij haar sprankelende persoonlijkheid en haar diva uitstraling. Omdat ik Robbert natuurlijk goed ken, weet ik wat hij mooi zou vinden bij haar. De jurk die het uiteindelijk is geworden is heel bijzonder, net als Patricia. Ik vond het een eer om dit voor haar te mogen doen.”, zo vertelt Ramona Poels.

Say Yes To The Dress Benelux is elke dinsdag om 20:00 uur te zien bij TLC.
De aflevering met Patricia Paay is te zien op dinsdag 22 november om 20.00 uur.

 

Bekijk hieronder meer foto's