Blog

03-12-2016 Ramona Poels

Bij kerst denk je aan familie, eten, cadeaus, samenzijn, kerstboom en ga zo nog maar even door, maar de echte waarde van het samenzijn met je geliefden, familie en vrienden dat ondervind je helaas vaak pas nadat je geconfronteerd wordt met een ziekte of nog erger ooit een sterfgeval.
Misschien lijkt het alsof mijn leven een grote droom is en jullie denken waarschijnlijk dat ik elke ochtend wakker word zonder slaapvouwen, met golvende lange krullen, zonder ochtendhumeur en dat ik opgewacht word door mijn elfjes die mij begeleiden naar mijn prachtige bruidszaak, waar ik op mijn troon mag gaan zitten. Niet dus! Je kunt, zoals ik, een passie hebben, maar je bereikt pas iets als je bereid bent om te knokken en dan is het heel fijn om een team van mensen om je heen te hebben die dit snappen en begeleiden op die weg.
Hard werken is geen straf voor mij, maar ook mijn familie en vrienden staan hierom bekend. Voor ons zijn de feestdagen een heerlijk warm bad vol gezelligheid, rust en onverwachte verrassingen. Ik kijk er elk jaar naar uit!
Maar wat voor de een de mooiste tijd van het jaar is, is voor een ander ook een pijnlijke periode. Je kunt namelijk hebben wat je hebt, bezit is niets als je met kerst eenzaam bent of een geliefde moet missen.

Ik besef elk jaar dat het zo niet vanzelfsprekend is dat we dit mogen vieren samen. We proosten op een nieuw jaar en we wensen elkaar gezondheid toe! Zolang je gezond bent, sta je er niet eens bij stil misschien. In mijn omgeving ben ik meerdere malen geconfronteerd geweest met gynaecologische kanker. Ik ben hierdoor diep geraakt. Elke dag werk ik met én voor vrouwen en ik realiseerde me dat ook ik iets kan doen. En ik ga iets doen!!

Koonings gaat zich de komende tijd inzetten voor de stichting ‘Ruby and Rose’. Deze stichting leerde ik kennen via powervrouw Gladys. Sinds kort werkt zij bij Koonings en zij heeft zelf (gelukkig) deze verschrikkelijke vorm van kanker overwonnen. Zij zet zich al jaren met hart en ziel in voor www.rubyandrose.nl

‘Samen staan we sterk tegen kanker’, dat is mijn kerstwens voor 2016!!
Het voelt mega goed om als vrouw iets te kunnen doen voor andere vrouwen. Het liefste zou alle ellende uit de wereld willen helpen, maar dat kan ik dat natuurlijk niet. Wat ik wel kan doen is bijdragen op mijn manier en andere stimuleren dit ook te doen. Vandaar dit initiatief!

Op onze website:http://iturl.nl/snsiG5M vinden jullie vanaf vandaag een mooi feestdagen cadeautje. Een set van een kousenbandje van Koonings samen met een Ruby and Rose armbandje. Dit vind ik dus een geweldig geschenk voor elke vrouw (letterlijk en figuurlijk).

Ik hoop oprecht dat jullie mijn gevoel hierin delen.
Ik wens jullie veel succes en plezier met de voorbereidingen op jullie feestdagen!

Liefs.
Xxx
Ramona

p.s. Een goede tip voor alle (nog niet getrouwde) mannen die dit lezen: Wat te denken van deze gift: Een armbandje dat je aanstaande zeer mooi zal vinden en hoe kun je DE vraag beter stellen dan met deze sexy kousenband ;)

Bekijk hieronder meer foto's