Blog

19-11-2014 Nieuws & Events

's Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak geopend

Een droom is uitgekomen…

Afgelopen vrijdag 14 november was het zo ver. 's Werelds grootste bruidsmodespeciaalzaak werd officieël geopend. Meer dan 350 genodigden zagen een prachtige speech van oud bourgemeester Daandels uit Deurne; er waren optredens van Ernst Daniël Smit, Jennifer Ewbank en René Shuman met Angel Eye.

Zangeres Hind, tevens vriendin van eigenaresse Ramona Poels had speciaal voor deze avond een videoclip gemaakt voor Ramona.

Op zondag 16 november was de grote 'Open Dag' bij Koonings. Meer dan 2500 belangstellenden bezochten de nieuwe speciaalzaak deze dag; tevens waren er diverse modeshows en tal van standhouders.

PERSBERICHT:

‘s Werelds grootste bruidsmodezaak is geopend deuren in Deurne, Nederland.
Koonings Bruid & Bruidegom was al een van Europa’ s grootste, maar tilt nu de bruidsmodezaak naar een hoger (wereldwijd) level. Alles staat in het teken van beleving voor de klant; daar getuigen de betoverende Sissi-, Hollywood- en Ibiza showrooms van.

De toch al zeer ruime speciaalzaak in Deurne heeft het afgelopen jaar een grote verbouwing en uitbreiding ondergaan. Het resultaat is een 4.500m² grote speciaalzaak met showrooms in diverse stijlen. Een groot deel van de nieuwe showrooms heeft een sprookjesachtig uiterlijk, kloppend tot in de kleinste details. Er is een Ibiza toonzaal, mét een zandstrand, om het ultieme ‘trouwen op het strand’-gevoel te creëren. Ook is een ruimte volledig ingericht in de stijl van Hollywood. Deze is voorzien van een Walk of Fame en een catwalk, waarop de bruiden in spe hun jurk kunnen showen. Eigenaresse Ramona Poels: “Wij nemen je mee in een wereld vol beleving. Het wordt een ervaring die de voorbereiding van vaak de mooiste dag uit het leven van twee mensen nog specialer maakt.”

Voor iedereen: van eenvoudig, tot uitbundig of exclusief.

Bij Koonings kan men terecht voor een grote diversiteit aan bruidsmode en feestkleding, van eenvoudig, tot aan uitbundig en exclusief. “Ook kunnen wij, samen met ons ontwerpteam en atelier, bruidskleding en feestelijke creaties voor de klant ontwerpen”, vertelt Ramona enthousiast. Een tal van BN’ers heeft van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, onder wie Andy en Melisa van der Meijden, zangeres Hind, Arjen en Bernadien Robben,  zangeres Sieneke en Jan Baum en Dennis en Wendy Rommedahl.

Maar Koonings wil voor al haar klanten het verschil maken. De eigenaresse licht toe:

“We denken mee met mensen; we willen hen iets extra’s bieden voor hun speciale dag. Ze moeten met een bijzonder en goed gevoel weer naar huis gaan. Dat is ook wat wij voor ogen hebben met onze vernieuwde winkel”

Jonge, innovatieve onderneemster

De inmiddels 33-jarige Ramona Poels werd eigenaresse van Koonings toen zij nog maar 17 jaar oud was. Mede door haar ondernemersdrift, ambities, ideeën en daadkracht heeft zij haar droom waargemaakt. Ze heeft de bruidszaak, die toen 250m² telde, uitlaten groeien naar een beleefwinkel van ruim 4.500m². Ze ontwerpt zelf en is innovatief. Zo heeft Koonings een uitgebreide bruidsmode-app gelanceerd, waarmee je onder andere gemakkelijk de collecties kunt bekijken.“Alles wat ik doe pak ik groots aan. Wij heten Koonings; dit is ons paleis”, aldus de gedreven onderneemster.

“Alles wat ik doe pak ik groots aan. Wij heten Koonings; dit is ons paleis”

Bekijk hieronder meer foto's