Blog

30-03-2018 Nieuws & Events

Fred van Leer nieuwe host van Say Yes To The Dress Benelux

 

Say Yes To The Dress Benelux komt dit jaar terug bij TLC met een nieuwe host: Fred van Leer! Stylist en presentator Fred is expert op het gebied van fashion en hij weet als geen ander hoe hij een vrouw zich op haar mooist kan laten uitzien. Fred wordt bijgestaan door de stylisten en specialisten van Koonings the Wedding Palace, die precies weten wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is, waardoor de aanstaande bruiden met de mooiste jurk de zaak uitlopen.

Het derde seizoen van de populaire reality-serie wordt een volledig lokale versie en daarbij is ook gekozen voor een Nederlandse host. “We hebben niet lang na gedacht over wie de Nederlandse Randy Fenoli zou kunnen zijn: Fred is namelijk de perfecte match! Naast dat hij een topstylist is, weet hij als geen ander hoe hij het beste in een vrouw naar boven kan halen,” aldus Tatiana Lagewaard, Director Content & Programming. De vorige seizoenen van de Benelux versie werden gepresenteerd door Randy Fenoli en hoewel iedereen van Randy houdt, door zijn aanwezigheid werd men in het programma verplicht om Engels te spreken. Er zijn daar veel kijkersreacties op gekomen en daarom is besloten om dit jaar een versie te maken die volledig Nederlands is, inclusief een Nederlandse host.

“Het is een droom om de Nederlandse versie van Say Yes To The Dress te presenteren. De trouwjurk is een van de belangrijkste en mooiste jurken die een vrouw ooit zal dragen: of je nou één of vijf keer trouwt. En ik vind het ontzettend bijzonder dat ik daar een stukje aan mag bijdragen en van mag meemaken,” aldus Fred van Leer. Zie hier de video waarin Fred het nieuws bekend maakt op social media.

De opnames vinden ook dit jaar plaats bij Koonings The Wedding Palace in het Noord-Brabantse Deurne (NL). Koonings is een van de grootste bruidsmodezaken van Europa en omvat meer dan 4500 m2 aan bruidsmode. De winkel is een echt familiebedrijf onder leiding van de ambitieuze en jonge Ramona Poels.

De serie bestaat uit acht afleveringen, wordt geproduceerd door Strix Television, en komt in de zomer op zender. De casting is reed gestart, maar brides-to-be (zowel uit Nederland als Vlaanderen) kunnen zich nog opgeven via deze link https://koonings.com/say-yes-to-the-dress-benelux-seizoen-3

 

Bekijk hieronder meer foto's