Blog

28-02-2018 Ramona Poels

HOT NEWS! Say Yes To The Dress komt weer terug naar Koonings. Wat ben ik trots om dit te mogen vertellen! Het is alweer het derde seizoen dat wordt opgenomen in onze mooie Wedding Palace. De afgelopen seizoenen hebben we al veel bekende én onbekende bruiden aan hun droomjurk geholpen en ik kan niet wachten om ook komend seizoen de mooiste jurken uit de rekken te halen.

Samen met dé bruidsstylist zorgen wij dat jij jouw droomjurk vindt. Geen wens is te gek. Van mermaid tot aan een grote prinsessenjurk, vol met steentjes of kant: voor iedere bruid hebben wij dé perfecte trouwjurk. Ga jij binnenkort trouwen maar heb jij jouw droomjurk nog niet gevonden? Dan helpen mijn stylisten en ik jou heel graag!

HOE DOE JE MEE?
Vul het formulier in op https://koonings.com/say-yes-to-the-dress-benelux-seizoen-3 en misschien ben jij wel degene die schittert in het nieuwste seizoen!

Ben jij nu ook opzoek naar jouw perfecte trouwjurk? Maar wil jij jouw zoektocht niet op televisie voortzetten? Óók dan helpen wij jou met het vinden van jouw droomjurk. Maak dan hier een afspraak: https://koonings.com/afspraak-maken

Say yes en snel tot ziens in ons trouwpaleis!

Love,
xx Ramona

Bekijk hieronder meer foto's