Blog

24-10-2016

“Bij Koningshof scheen afgelopen weekend volop de zon”

Daar waar Veldhoven en grotendeels overig Nederland in een dikke deken van mist gehuld was, scheen in ‘de Koningshof’ te Veldhoven het afgelopen weekend volop de zon. Hier hing de LIEFDE tastbaar in de lucht! De modellen groot en klein straalden op het podium en we werden verwarmd door alle aanstaande bruidsparen. Hoe toepasselijk was ons thema dit jaar: BRIDAL HEAVEN. Ik waande me daadwerkelijk op een grote roze wolk, omringd door onze ‘eigen’ engelen die het mogelijk hebben gemaakt om deze shows te realiseren. Na afloop kwamen de tranen van geluk, maar vooral van pure trots die ik voelde voor … Ik besefte op dat moment, dat ik in mijn eentje in de schaduw zou staan. Dit gevoel overspoelde me en vervulde me van trots en dankbaarheid. Ik ben er nog stil van! Veel kun je als je ergens mee bezig bent wat je graag doet, maar ik besef terdege dat ik dat nooit alleen zou kunnen.
Dit blog is echt te klein voor mijn dankbaarheid aan iedereen zo groot. Dank je wel aan alle lieve, jonge schitterende sterretjes van de communieshows die zo ontzettend veel gerepeteerd hebben en natuurlijk ook jullie papa’s en mama’s die achter de schermen ontzettend veel gedaan hebben. Dank je wel iedereen die is komen kijken. Ik hoop dat jullie net zoveel van de shows genoten hebben dan wij en ik zie jullie heel graag een keer persoonlijk terug in onze bruidsmodezaak. De modellen, de organisatie van Sounds of Love, Fotogalerie Mieke, Alluure Kapsalon, overige kapsters, stylistes, de sterke armen bij het sjouwen, familieleden van team Koonings die vrijwillig geholpen en meegedacht hebben… en iedereen die ik nog vergeet nu: DANK, DANK, DANK!

Remco Bastiaansen, dank je wel omdat ik al zovele shows jouw danspartner heb mogen zijn. Mede dankzij jou zetten we telkens een fantastische show neer. Soms was ik moe tijdens de repetities, maar: ‘YOU LIFT ME UP!’ 

Speciaal woord van dank voor mijn eigen familie en ons team bij Koonings. Jullie zijn mijn zonnestralen die mij de warmte en de kracht geven. Iedere dag komt de zon weer op aan mijn horizon omdat jullie voor me klaarstaan met nieuwe energie en zo hoop ik nog heel lang vele wensen en dromen te kunnen en mogen vervullen voor onze aanstaande bruidsparen, die ik heel graag verwelkom binnenkort in ons stukje hemel op aarde.

All you need is love

Xxx

Ramona

Bekijk hieronder meer foto's