Blog

23-09-2016 Ramona Poels

Ben je ooit in Amerika geweest? Je zult er snel achter komen dat alles big.. bigger en BIGGEST is!

Voordat ik nu verder ga in mijn vervolg wil ik allereerst echt mijn oprechte dank uitspreken voor iedereen die ontzettend met mij/ons meegeleefd heeft tijdens deze drukke periodes en voor alle reacties, bloemen, kaartjes die ik heb mogen ontvangen.  
In goede en in slechte tijden leer je je vrienden kennen en pfff…ik moest toch af en toe blozen! Super dank je wel dus en hier….take TWO……

De hamburgers, de gebouwen, de drankjes etc. zijn BIG in AMERICA, maar…zo ook de mensen dus en dit letterlijk en figuurlijk. Wat ben ik dus kei (lekker op z’n Brabants dus) harstikke trots, dat hier een Randy Fenolli nu is geweest, die niet zo big, bigger en al zeker niet biggest blijkt te zijn eigenlijk. Het plaatst ons ook weer even terug met beide benen op Brabantse bodem. Hij is zeker niet groot, maar…hij heeft wel beslist een enorm charisma en dat is gewoon prachtig!!!  Ik hoop echt dat hij heel veel heeft mogen leren van dit stelletje nuchtere Brabanders, want ik zeker ook van hem.  Wij leven in een klein landje en Koonings is gevestigd in een klein plaatsje op deze ‘prairie’.  Toch weten al bijna 50 jaar toekomstige bruidsparen en hun familie uit heel het land en ver daarbuiten ons te vinden.
Randy gaat daar heel soepel mee om en taalbarrière of geen taalbarrière, het gaat om de bruid.

Nu tijdens de tv opnames hebben we nog iets meer bekendheid gekregen, maar wij nuchtere Brabantse meiden genieten op de eerste plaats en relativeren ook weer op de tweede plaats.

En daar geniet ik dan pas weer van!  Zo enorm trots ben ik op mijn meiden die hier aangenomen zijn als stylistes om een bruid van advies te voorzien, maar die toch maar effe…..nu op tv komen. We moesten ooit een pasje meer naar links of naar rechts maken, maar er was geen script en dat was ook mijn voorwaarde. Ik wil gewoon mijn werk kunnen doen en dat deden we dus. Zeer en zeer bijzonder was het dus om mee te maken dat Randy dit ook deed. Ik heb echt waardering voor die man en ik hoop dat de mensen in Nederland dit ook gaan vinden. Wij zijn dan als Nederlanders minder emotioneel, minder dramatisch, minder problematisch, maar….wel echt! Ik hoop echt dat het Nederlandse publiek gaat zien wat ik zag tijdens onze opnames, want wie weet …. Take THREE ooit.

Tot zover sluit ik nu even een drukke periode af! Waar een deur sluit, opent er een andere en ik stort me nu weer op de nieuwe collectie en de aanstaande bruidsmodeshows  op 22 en 23 oktober in Eindhoven, waar we deze collectie zullen gaan tonen. Hierover meer in mijn volgende blog. De kaartjes voor de shows zijn via de website verkrijgbaar, maar op is op…dus ben er op tijd bij!
Ook hier heb ik weer enorm veel zin in!

Liefs Ramona x

Lees meer over de uitzendingen

Bekijk hieronder meer foto's