Blog

28-03-2018 Nieuws & Events

Vacature – Brandstore Insignety jewels

 

Over ons


Koonings The Wedding Palace is dé bruidsmode speciaalzaak van de Benelux. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van rondom het huwelijk. Hiermee inspireren wij onze klanten en nemen wij onze klanten mee in een totale belevingswereld.. Leuke collega’s, de mooiste collectie en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Koonings The Wedding Palace is een feest op zich.

Om de trouwbeleving compleet te maken komt er een brandstore van Insignety binnen de muren van Koonings.

Insignety combineert de nieuwste technologieën met puur vakmanschap, om u een interactief ontwerpproces te bieden. Zij werken vol passie aan technologie en maatwerk design, zodat u een bijzonder moment in de vorm van een persoonlijk sieraad voor altijd bij u kunt dragen.

Zowel Insignety als Koonings zijn groeiende en innovatieve bedrijven, gespecialiseerd in het bieden van de beste kwaliteit en beleving.

Insignety is een trotse, Nederlandse organisatie waarbij geavanceerde technieken gecombineerd worden met het pionieren door klassieke ambacht. Bij Insignety maken we gebruik van unieke en baanbrekende technologie waarmee we sieraden vervaardigen die echt persoonlijk en betekenisvol zijn.
 

De functie

We zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerker. Als verkoopmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de brandstore bij Koonings. Je geeft door je persoonlijke benadering en je expertise een positieve bijdrage aan ons team. Door de end-to-end instore designoplossing bieden wij de mogelijkheid om samen met de klant een sieraad te ontwerpen op een interactieve en intuïtieve wijze. Jouw kundigheid, warmhartigheid en gastvrijheid zorgt ervoor dat de klant met een goed gevoel Koonings verlaat en ook graag nog eens terugkomt.

Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:

Verkoop van sieraden (goud, diamant)
Klanten informeren en adviseren over de sieradencollectie
Zorgen voor een goede winkelpresentatie
 

Requirements


Eén ding is duidelijk: voor de Insignety brandstore zoekt Koonings nieuwe collega’s die samen met ons elke dag met passie en loyaliteit gaat werken met exclusieve, onderscheidende producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde en betrokken verkoopmedewerkers met een sterke, warme persoonlijkheid, die het als een uitdaging ziet de klant koning te laten voelen. Je bent een servicegerichte, professionele en representatieve teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Je gaat aan de slag met de consument en percipieert op product en prijs. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed luisteren naar de klant om te helpen met het ontwerpen van een persoonlijk sieraad. Je toont initiatief en stapt graag op klanten af. Je gelooft in onze oplossing en bent bereid om dit ook zo over te brengen naar de klant, waarbij je de klant een onvergetelijke ervaring bezorgt.

 

Tenslotte dragen de volgende dingen toe aan het succesvol uitvoeren van deze rol:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Ervaring binnen de juweliersbranche in een verkoopfunctie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Bereidheid tot het werken van weekenden.
  • Affiniteit met het juweliersvak

Het betreft een functie in een Brandstore bij Koonings The Wedding Palace.
Dukaat 5a te Deurne.

Geïnteresseerd? Mail dan je motivatie en CV plus foto naar vacature@koonings.com 

 

Bekijk hieronder meer foto's