Blog

10-04-2018 Nieuws & Events

Sprankelend, gemotiveerd, enthousiast.


Zijn dit drie kernwoorden waarin jij jezelf helemaal in herkend? Zwijmel jij iedere keer weg bij het kijken van Say Yes To The Dress? Word jij enthousiast bij het waarmaken van dromen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Want zeg nu zelf, wat is er nu leuker dan werken op de meest romantische plek van de wereld en waar ook nog eens de opnames van de hit-serie Say Yes To The Dress plaatsvinden.

Het bedrijf
Bij Koonings The Wedding Palace helpen we bruidsparen, kinderen en gasten van een huwelijk aan hét perfecte kledingstuk voor een van de meest bijzondere dagen van je leven.
50 jaar geleden begon Koonings in een klein schuurtje achter het huis. 50 jaar later zijn we uitgegroeid tot 's werelds grootste bruidsmodezaak en helpen we dagelijks zowel nationale als internationale klanten om YES te zeggen.

De functie
Als bruidsstylist ga je zelfstandig aan de slag met de groepen, waarbij je de klanten helpt en adviseert bij het kiezen van het perfecte kledingstuk. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van bestaande bruidsmode en daarbij komende facetten. Belangrijk hierbij is dat jij als bruidsstylist in alle gezelligheid en enthousiasme van de groep oog houdt voor het behoud van onze kwalitatieve bruidsmode, accessoires en pasruimtes.

Profiel
Jij bent spontaan, klantgericht, ambitieus en commercieel. Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. Daarnaast wil je graag meegroeien in het succes van Koonings. Ervaring in de bruidsmode is een pré, maar geen must.
Je zal de eerste periode onder begeleiding van een senior consulente de belangrijkste vaardigheden leren.

Functie eisen
MBO niveau met voorkeur een afgeronde opleiding gericht op detailhandel
0-3 jaar relevante werkervaring
Je bent ambitieus ingesteld
Bereid om op zaterdag en zondag te werken.

Klinkt dit voor jou als een droombaan? Wacht dan niet langer en stuur je CV plus pasfoto en motivatie naar vacature@koonings.com

 

Bekijk hieronder meer foto's