Blog

31-05-2018 Klant aan het woord

Bij Koonings laten we dromen uitkomen!


Werken in een bruidswinkel tussen de prachtige trouwjurken, klinkt dat jou als een langgekoesterde droom? Dan hebben wij een fantastische baan voor je! Bij Koonings The Wedding Palace helpen we bruiden aan een jurk voor dé dag van hun leven. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment herenkostuums, communie en avondkleding. Bij Koonings laten we dromen uitkomen! 50 jaar geleden begon Koonings in een klein schuurtje achter het huis. 50 jaar later zijn we uitgegroeid tot 's werelds grootste bruidsmodezaak. Daarom zijn wij opzoek naar jou!

De werkzaamheden:
Als coupeuse zorg je voor verstel- en vermaak werkzaamheden van bruidsmode voor zowel onze dames als heren afdeling. De taken bestaan onder andere uit naden lostornen, knippen, lokken, naaien, zomen, inschatten van de benodigde tijd per kledingstuk en het uitleggen en innemen van kleding. Tevens moet onze coupeuse ook kledingstukken afspelden.

Jij bent:
- flexibel,
- klantgericht en een teamplayer;
- heeft ervaring in het coupeuse vakgebied;
- werkt netjes en secuur;
- heeft affiniteit met mode.

Ervaring in de bruidsmode is een pré, maar geen must. Je zal de eerste periode onder begeleiding van een senior coupeuse de belangrijkste vaardigheden leren.

Minimaal 21 uur per week en het liefste per direct beschikbaar.

Zeg jij YES tegen een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch en hard groeiend bedrijf? Mail dan je CV + pasfoto en motivatiebrief naar vacature@koonings.com t.a.v. coupeuse.

Bekijk hieronder meer trouwfoto’s