Blog

25-09-2018 Nieuws & Events

Weekendhulp: Koonings The Wedding Palace
 

Beschik jij over een gezonde dosis lef en heb jij gevoel voor stijl? Heb jij (onontdekt) verkooptalent en krijg jij veel voldoening uit het helpen van anderen? Reageer dan nu!

Koonings The Wedding Palace:
Bij Koonings The Wedding Palace helpen we bruidsparen, kinderen en gasten van een huwelijk aan hét perfecte kledingstuk voor een van de meest bijzondere dagen van hun leven. 50 jaar geleden begon Koonings in een klein schuurtje achter het huis. 50 jaar later zijn we uitgegroeid tot 's werelds grootste bruidsmodezaak en helpen we dagelijks zowel nationale als internationale klanten om YES te zeggen. Door de enorme groei die Koonings momenteel doormaakt zijn wij opzoek naar jou als weekendhulp.

De functie:
Jij bent het aanspreekt punt voor onze klant. Je assisteert onze bruidsstyliste en doet daarnaast de verkoop van accessoires en goodies. Met jouw uitstekende sociale vaardigheden tover jij bij iedere bruid een lach op het gezicht. Tevredenheid van klanten staat voorop.

Wie ben jij:
Je bent beschikbaar in het weekend en woont in de omgeving van Deurne. In de vakantie zijn er meer uren mogelijk. Je bent op de hoogte van de laatste modetrends en adviseert mensen graag. Je werkt goed samen in een team en bent liergierig ingesteld. Daarnaast heb je een echte handen uit de mouwen mentaliteit.

Functie eisen:
- Je bent enthousiast en heel gemotiveerd
- Minimaal 16 jaar bij aanvang van de werkzaamheden
- Woonachtig in de buurt van Deurne
- Beschikbaar in de weekenden

Klinkt dit voor jou als een droombaan? Wacht dan niet langer en stuur je CV, pasfoto en motivatie naar vacature@koonings.com t.a.v. sollicitatie weekendhulp

 

 

Bekijk hieronder meer foto's