Blog

24-09-2018 Nieuws & Events

Maak kans op een trouwjurk uit de allernieuwste collectie van Modeca!


Afgelopen week stond Koonings The Wedding Palace op het LINDA.festival! Op LINDA.festival gaven TLC en Ramona jou de mogelijkheid om ook een ‘Say Yes’-moment te beleven, zelfs als je helemaal niet gaat trouwen. En je maakt ook nog eens kans op een trouwjurk uit de allernieuwste collectie, ook als je niet op het LINDA.festival aanwezig was!

YES-moment 
Niet iedereen heeft zin in een camera op z’n snufferd, dus staan eigenaresse Ramona Koonings en haar team met hun jarenlange ervaring ook búiten de opnames klaar om je dat ‘yes’-moment te bezorgen. En om de zakdoeken aan te geven als de moeders tot tranen geroerd zijn. Want dat gaat beslist gebeuren.

Win een bruidsjurk
Deel jij jouw moment actief op je social media, dan maak je kans op het winnen van een trouwjurk uit de allernieuwste collectie. Geen Say Yes moment maar toch winnen? Je mag natuurlijk ook een eigen foto maken in trouwjurk (hoe creatiever, hoe beter!) en deel deze op Facebook of Instagram.

Heeft jouw foto op 15 oktober de meeste likes verzameld? Dan maak je kans op het winnen van 1 van de 8 trouwjurken uit de collectie van Modeca, die Koonings The Wedding Palace weggeeft!

Voorwaarden
- Deel je foto openbaar op Facebook of Instagram
- Gebruik #WinWithKoonings
- Tag @ramonakoonings
- Je bruiloft vindt plaats tussen januari 2019 en december 2020
- Je wint een trouwjurk van het merk Modeca naar keuze uit de 2019 collectie
- De trouwjurk wordt bij Koonings The Wedding Palace op maat gemaakt, de vermaakkosten zijn exclusief
- Je kan alleen campagne voeren voor jezelf
- De prijs is persoonsgebonden

Bekijk hieronder meer foto's