eigen-atelier-koonings.jpg

Atelier

We hebben een bijzonder team van professionele coupeuses, die ervoor zorgen dat uw trouwjurk of kostuum tot in de kleinste details wordt afgewerkt. Een van onze sterke punten is ‘klaar terwijl u wacht’.  


 

 

Even voorstellen: het team van Koonings Bruidsmode

Hartelijk welkom bij het team van Koonings. We nemen je graag mee in de wereld van de bruidsmode. Door de gezellige Brabantse gemoedelijkheid bezorgen wij iedere klant een leuke tijd bij Koonings. Ons team bestaat uit jong en oud. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten, maar delen vooral dezelfde passie. We zijn behulpzaam en hebben samen een goede band, zoals het hoort in een ‘familiebedrijf’. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, ervaar je deze aangename en vertrouwde sfeer.

 

team-koonings-2015.jpg

Ramona Poels

Als ondernemer en ontwerper streef ik naar het beste voor de mooiste dag van uw leven!

Als klein meisje droomde en fantaseerde ik er al over om ooit een echte onderneemster te worden, had altijd een streven en wilde eigenlijk altijd de beste zijn!

Ineke Ploegmakers

Bruidsjurken van Koonings moeten perfect passen, lekker zitten én er fantastisch uitzien

Al ruim 45 jaar mag ik mijn hobby en grote passie uitoefenen. Ik werk elke dag met veel liefde en enthousiasme. Ik hoop ook dat ik dit nog heel lang kan en mag doen, want ik ben er nog lang niet klaar mee!

Ramona & Ineke, het gouden duo achter Koonings