Het coupeuseteam van Koonings zorgt voor de perfecte pasvorm.

Trouwkleding is zeer belangrijk. Meestal een van de meest kostbare kledingstukken die je ooit zult kopen, voor de belangrijkste dag van je leven, dan moet het gewoon goed zijn.
Dat begrijpt ook ons bijzonder professionele team van coupeuses. Zij hebben ieder een eigen specialisatie, maar delen dezelfde passie, namelijk het maken en vermaken van bruidskleding.
Zij zorgen ervoor dat uw bruidsjurk of kostuum tot in de kleinste details wordt afgewerkt.
Het moet perfect passen, lekker zitten èn er fantastisch uitzien!
Uiteindelijk verlaat u onze bruidszaak met een goed gevoel en kunt u uit gaan zien naar een zorgeloze trouwdag of speciale gelegenheid. 

 

Coupeuseteam Koonings

Coupeuseteam-ineke.jpg

Ineke, mede-eigenaresse van Koonings is tevens hoofdcoupeuse. Zij weet iedereen goed te begeleiden en zorgt dat alle taken vakkundig en zorgvuldig worden uitgevoerd. 

 

Coupeuseteam-vermaken.jpg

Het vermaken van een trouwjurk is zeer precies vakwerk. Een specialistisch team van coupeuses met veel vakkennis zorgt ervoor dat alle kledingstukken perfect worden afgeleverd. 

Coupeuseteam-professionals.jpg

Een van onze sterke punten is ‘klaar terwijl u wacht’. Komt u van ver of heeft u weinig tijd, dan is het mogelijk dat uw (trouw)jurk of kostuum binnen afzienbare tijd wordt vermaakt door ons.