Even voorstellen:
Het team van Koonings The Wedding Palace

Hartelijk welkom bij het team van Koonings. We nemen je graag mee in de wereld van de bruidsmode. Door de gezellige Brabantse gemoedelijkheid bezorgen wij iedere klant een leuke tijd bij Koonings. Ons team bestaat uit jong en oud. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten, maar delen vooral dezelfde passie. We zijn behulpzaam en hebben samen een goede band, zoals het hoort in een ‘familiebedrijf’. Vanaf het moment dat je bij ons binnen komt, ervaar je deze aangename en vertrouwde sfeer.

team_trap_1_b82.jpg

Lenie

Ik ben Lenie en zit al vanaf mijn veertiende in de confectie-industrie, waar ik een opleiding kreeg voor modinette. Daarna heb ik nog de nodige papieren gehaald en ben inmiddels 17 jaar actief bij Koonings. Zowel als coupeuse, als verkoopster in de herenzaak. Daarnaast ga ik mee op inkoop voor de kostuums. Mijn doel is om iedere bruidegom tijdens zijn mooiste dag van zijn leven te laten schitteren in een prachtig kostuum.
Hopelijk tot snel!

Gonny

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam bij Koonings en heb jarenlang de herenafdeling geleid, maar houd mij nu vooral bezig met het coupeusewerk dat ik met veel liefde uitvoer. Archetipo is mijn favoriete merk voor de bruidegom, strakke pasvormen zeer exclusieve stoffen geven de bruidegom dé Italiaanse uitstraling. 

Loes

Meestal bij de receptie te vinden om al onze klanten te voorzien van de juiste informatie. Tevens onderhoud ik de communicatie met onze vele buitenlandse leveranciers en plaats ook aldaar de bestellingen. Ik beheer de agenda voor alle te maken afspraken en pasafspraken en verzorg het e-mailverkeer. Tijdens onze jaarlijks huisshows zorg ik ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, al met al dus een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden.

Romy

Misschien heb ik wel de meest veelzijdige functie bij Koonings! Al jaren bruidsstylist en omdat ik altijd ‘on tour’ ben samen met Ramona naar alle grote beurzen en bruidsmodeshows in binnen- en buitenland weet ik altijd precies wat er in de nieuwe collecties gaat komen. Faragé is mijn favoriete bruidsmodemerk, het heeft een zeer uitgesproken stijl die ik tevens graag show als mannequin tijdens al onze bruidsmodeshows.

Lizethe

Bij Koonings kun je mij vinden in het atelier als coupeuse. Ik heb veel ervaring met maken en vermaken van jurken. Ik werk met de mooiste stoffen en materialen. Mijn favoriete merk ik Demetrios. Het merk bestaat al ruim 35 jaar en het is nog steeds heel mooi! De lijfjes zijn bewerkt met kant en parels en prachtige details.
De mooiste jurk ooit? Ik heb geen favoriet. Elke bruid is het mooist op haar eigen manier!

Milène

Alweer 6 jaar ben ik een bruidsstylist bij Koonings.  Ik adviseer de bruiden en samen gaan we op zoek naar die ene jurk die haar laat stralen! Wanneer een bruid binnenkomt, zie ik meteen welke jurk bij haar past. Ik vind het omgaan met mensen heel erg leuk, je ontmoet verschillende mensen met verschillende ideeën, wensen, culturen en afkomsten. Wat ik ook heel belangrijk is de juiste accessoires om het plaatje compleet te maken. De mooiste accessoire vind ik de sluier, het geeft altijd een extra dimensie.  
Het is mijn allergrootste passie om bij in de bruidszaak te werken, samen met al mijn leuke collega’s. Het voelt voor mij ook niet als werken, maar als hobby. Mijn lievelingsmerken zijn Pronovias en Cymbeline. Ik houd van mooie kant van Pronovias en het frivole en aparte van Cymbeline. Vrouwelijkheid met een knipoog.

Mijn tip voor de bruid is om vooral te genieten!

Natasja

Het is zo ontzettend prachtig om bij Koonings Bruid en Bruidegom te werken en telkens weer een zoektocht samen met de bruid aan te gaan naar die ene voor haar speciale jurk. Dit kun je ook alleen maar als je vol passie van je vak houd want er komen vaak veel emoties bij kijken. Na 12 jaar hier te werken pink ik nog altijd een traantje mee met de bruid, wanneer zij zegt: Jaaa, dit is 'm!! Naast verkoopster te zijn bij Koonings, ben ik beroepsmatig zangeres en treed ik bij menig bruidspaar op tijdens de ceremonie, receptie of zet ik de tent op z’n kop tijdens een avondvullend programma op het huwelijksfeest. Ook tijdens de bruidsshows van Koonings Bruid en Bruidegom zorg ik voor de muzikale noot. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van het Koonings team!

Manuela

Als zus van Ramona en dochter van Ineke ben ik inmiddels al 15 jaar nauw betrokken in het ware familiebedrijf waar ik vol passie en liefde werk. Na ruim 10 jaar verkoopervaring verzorg ik nu de personeelszaken en organisatie van projecten voor Koonings. Het jaarlijks regelen van onze bruidsmodeshows is daar een van!  

Ook het inkopen van de avondkleding van Linea Raffaeli erg leuk, iets wat ik al jaren samen met Ramona doe. Al met al een veelzijdige, afwisselende en bijzondere baan en heel bijzonder. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.

Francé

Inmiddels werk ik al 22 jaar bij Koonings. En nog steeds met heel veel plezier!
Het vak van bruidsstylist past volledig bij mij. Al vanaf kleins af aam ben ik bezig met stofjes en creatieve hobby’s. Veel voldoening krijg ik van de klant die helemaal gelukkig is in haar jurk. Daar heb je dan ook echt een bijdrage aan geleverd. Het compleet maken van de outfit met bijpassende schoen, sluier of sieraden is ook heel leuk om te doen.  In de vernieuwde bruidszaak hebben we zo’n grote collectie, dat wij ons daar helemaal in uit kunnen leven. Voor mij is het belangrijk dat een bruid dicht bij zichzelf blijft, zodat ze zich de hele dag ook helemaal op haar gemak voelt.

Mijn tip voor alle aanstaande bruiden: Het uitzoeken van de jurk mag helemaal om jouw draaien. Neem mensen mee naar de afspraak die dicht bij je staan, zodat je niet overspoelt wordt door alle meningen.
 

Suzanne

Al bijna 10 jaar werk ik nu bij Koonings als receptioniste en vanaf het begin vind ik dit de leukste baan die er is! 
Vooral omdat je met zoveel verschillende mensen te maken krijgt. Alle bruiden zijn bijna allemaal blij, gespannen en nerveus om de droomjurk te gaan passen! Ook aan de telefoon krijg ik ontzettend veel mooie en soms ook verdrietige verhalen te horen en dan is het heel fijn om deze mensen al aan de telefoon te kunnen helpen! Daarnaast mag ik al 20 jaar meelopen als model bij Koonings. Hoe leuk!
En natuurlijk al die lieve meiden die bij ons werken, dat maakt het extra leuk! Ik hoop dat ik nog lang kan blijven werken bij Koonings!

Sandra

Ik ben Sandra, getrouwd met Remco en we hebben twee kindjes Elise van 5 jaar en Sven 2 jaar. Natuurlijk zijn we getrouwd in een trouwjurk en kostuum van Koonings. Ik ben stylist bij Koonings, niet alleen voor trouwjurken, maar ook voor herenkostuums en communiekleding. Ondertussen werk ik op 3 december 10 jaar bij Koonings. Ik doe het werk erg graag, omdat elke dag anders is en hoe geweldig is het om voor iemand zo iets moois te mogen uitzoeken en aan te mogen kleden voor hun speciale dag.

Angèle

Met veel plezier werk ik als stylist bij Koonings. Heel bijzonder om samen met de bruid op zoek te gaan naar die ene speciale jurk voor haar… Of met de bruidegom naar zijn perfecte kostuum.  Omdat ik zowel de bruid als de bruidegom kleed blijft mijn werk enorm afwisselend. Niets zo mooi als een goed op elkaar afgestemd bruidspaar!
Mijn merk is Linea Raffaeli, prachtige stoffen en pasvormen!

Hans

Ik hou mij bezig met marketing en de financiële activiteiten binnen het bedrijf. Bruiden die ten huwelijk worden gevraagd gaan enthousiast op internet foto’s zoeken van de laatste bruidsmode. Op de website van Koonings, www.koonings.com vinden ze altijd de laatste foto’s van al onze topmerken welke bestaat uit meer dan 2500 foto’s. Tevens ben ik trots op het lanceren afgelopen jaar van de allereerste App speciaal voor de bruidsmode.

Sjan

Ik werk voornamelijk achter de schermen en zorg ervoor dat alle trouwjurken op de juiste afdeling komen hangen, bijv. atelier of magazijn. Ik ben er ter ondersteuning van de stylisten zodat alles klaar hangt (sluier, lingerie, schoenen etc.) wanneer de bruiden komen passen. Tevens adviseer ik regelmatig toekomstige bruidegoms op de herenafdeling wanneer ze komen kijken naar een trouwpak wat ik ook erg leuk werk vind.

Albertine

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam bij Koonings. Als coupeuse houd ik van uitdagingen die zeker in dit vak niet ontbreken. Door mijn veelzijdigheid in het coupeuse vak weet ik voor elke bruid de perfecte pasvorm te creëren. Ondanks mijn lange staat van dienst bij Koonings, is elke dag weer anders en dat maakt het werk zeer boeiend.

Nora

Mijn naam is Nora en ik ben pas een maand bij Koonings en voel me nu al helemaal thuis. Na het behalen van mijn diploma specialist mode/maatkleding ben ik hier aan de slag gegaan. Ik ben vooral te vinden in het atelier en op zaterdagen mag ik aan de slag als bruidsstyliste in de winkel. Ik vind de variatie van dit werk erg leuk. Geen dag is het zelfde bij Koonings.

Tove

"Its a great thing when passion and work come together!"

Als persoon, bruidsstyliste- en social media beheerder bij Koonings heb ik een oprechte belangstelling in mensen. 
Ik werk inmiddels al 3 jaar bij Koonings en na het behalen van mijn fashion & styling opleiding in Amsterdam, kan ik mijn passie en liefde voor mode volledig uitleven op mijn werk. 
Ik zorg er niet alleen voor dat jij je droomjurk vindt, maar dat alles tot in de puntjes perfect is. 
Mijn werk is elke dag een uitdaging en het doel is om mijn bruiden blij te maken! Dan heb ik het goed gedaan.

Monique

Alweer 6 jaar maak ik deel uit van het Koonings team en doe dit nog altijd met veel plezier en passie. Al mijn hele leven werk ik met mensen en voel dan ook haarfijn aan wat bij iemand past. Door goed te luisteren naar de klant kom je erachter wat iemand graag wil, het is voor mij dan ook elke keer weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de jurk die haar op die speciale dag laat stalen van oor tot oor.
Mijn tip: Een mooie schoen maakt het geheel af. Wij kiezen voor schoenen van Elsa, ze zijn niet alleen mooi, maar zitten ook heerlij

Nynke

Mijn naam is Nynke. Ik woon samen in Venray en ben 25 jaar. Met veel trots ben ik bruidsstyliste bij Koonings en dit doe ik iedere dag weer met veel plezier. Ik vind het belangrijk om de bruid een goed en vertrouwd gevoel te geven. Een goed luisterend oor is hier heel belangrijk bij, zo ga je samen met de bruid opzoek naar haar droomjurk! Ik vind het fijn om met mensen te werken en zo verschillende persoonlijkheden te ontdekken. Ieder mens is namelijk bijzonder!

Gladys

Mijn naam is Gladys en 'trots lid van het Koonings team'. Ik ben met name werkzaam achter de schermen, denk bv aan events, shows, castings etc etc. Voordat onze modellen 'on stage' staan moet er heel veel gebeuren! Kan niet omschrijven wat je voelt als iedereen op de catwalk staat te shinen na maanden van voorbereiding. Iedere dag is anders, flexibel is 'the keyword'....
Hoop samen met dit team nog veel mooie events neer te zetten & so much more...

Maria

Ik werk sinds 2012 bij Koonings, waar ik het voorwerk verricht in het atelier. Het leuke aan mijn baan vind ik dat geen dag hetzelfde is. Maar ook dat ik elke keer weer mag meewerken aan een belangrijk kledingstuk voor de grote dag. En wie weet heb ik wel meegewerkt aan jouw bijzondere kledingstuk of wellicht zie ik het in de toekomst voorbij komen. 
Naast mijn werk houd ik mij ook nog bezig met het inzamelen van kleding voor de kledingbank. Dus mocht je nog oude kleding hebben? Dan mag je ook hiervoor bij mij terecht.

Annemarie

Meer dan 12,5 jaar zorg ik ervoor bij Koonings dat elke kraaltje, kantje, steentje perfect op zijn plaats zit totdat het helemaal af is. Handwerken is mijn passie en hobby en wanneer een bruidsjapon vermaakt is word ik ingeschakeld om de kleine accessoires van deze japon perfect op de juiste plaats te zetten. Tevens ben ik inzetbaar als coupeuse en in de verkoop op de bruids- en avondkleding afdeling om de bruid en alle verder familieleden aan de juiste kleding te helpen.

Laurie

Ik ben Laurie, 22 jaar en kom uit Helmond. Ik werk al even bij Koonings en adviseer de bruiden om dé jurk uit te zoeken. Maar ook het afspelden en het verder helpen om de jurk het mooist te maken. Als styliste vind ik het ook super leuk om de accessoires zoals schoenen of een sluier erbij te zoeken. Dat maakt het plaatje echt helemaal compleet. Het is te gek om de bruiden te helpen want alle buiden zijn anders en daarom willen ze ook allemaal wat anders.

Matty

Ik ben Matty en werk sinds kort in dit paleisje! Zelf ben ik in 2014 getrouwd en nog steeds verliefd op mijn jurk! Dat gevoel wil ik graag doorgeven aan de bruidjes. Zelfvertrouwen, een goede wauw factor en jezelf zijn maakt de jurk af. Meisjesdroom die ik nu over mag brengen aan de toekomstige mooie bruidjes! Leuk als ik je mag helpen om je droomjurk te vinden! Ik geef je graag eerlijk advies en natuurlijk ook tips!

Susette

Achter de schermen van de grootste bruidszaak ter wereld is natuurlijk ook heel veel werk te doen. Ik  ben projectmanager en communicatieadviseur en zorg ervoor dat alles binnen de organisatie soepel verloopt.

Mijn tip voor een aanstaand bruidspaar: Begin op tijd met plannen en regelen, dan kun je beginnen met genieten wanneer het nodig is...

Sharon

Ongeveer een half jaar geleden besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en te solliciteren voor een stage bij Koonings. Ik ben een 20-jarige studente ruimtelijk vormgever op het Roc Ter AA en ik zit momenteel in het derde studiejaar. Toen ik gesolliciteerd had en werd aangenomen wist ik niet wat me overkwam, ik was zo blij en trots. Dat ik deze kans heb gekregen is toch buitengewoon fantastisch! Ik zit vooral op het kantoor met drie geweldige collega’s en het hele team is zo ontzettend lief en ze hebben mij met open armen ontvangen. 

Yvon

mijn naam is Yvon. Ik kom uit Overloon en mijn hobby’s zijn fotografie, fitness en samen gezellige dingen doen met mijn vriendinnen en mijn vriend. Ik ben net afgestudeerd aan de opleiding Event- Marketing. Ik wist al snel dat ik wilde gaan werken omdat ik geen stilzitter ben. Toen er een vacature voor stylist/verkoper bij Koonings voorbij kwam op Facebook, solliciteerde ik direct. Het is altijd al een wens geweest om hier te mogen werken. Toen ik werd aangenomen kon mijn geluk niet op. En tot nu toe bevalt het mij erg goed en heb ik leuke collega’s. Ik hoop hier nog lang te mogen blijven en uiteindelijk ook achter de schermen van alles te mogen betekenen.

Pleuni

Regelmatig krijg ik te horen "jij hebt echt de leukste baan die er is". En ze hebben nog gelijk ook! 
Je zult mij alleen niet snel in de winkel tegenkomen. Achter de schermen ben ik samen met een super leuk team verantwoordelijk voor de marketing en alles wat daarbij komt kijken. Iedere dag is anders voor ons en dat maakt ons werk ook zo leuk. Dat ik dan ook het Koonings magazine mocht maken is voor mij de kers op de taart. Ik hoop jullie nog jaren te kunnen blijven inspireren zowel online als met ons jaarlijkse magazine.

Jose

Sinds juni werk ik bij Koonings en ik vind het super! Het werk wat ik hier mag doen is geweldig. Een dag is voor mij nooit hetzelfde door de afwisselende taken. Het fijne aan Koonings is dat ze hier niet naar leeftijd kijken. Daarnaast is het team echt top. Ik kan me geen leukere collega’s wensen. Ik hoop dat ik hier nog lang mag werken. 

Chantal

Ik ben Chantal - één van de receptionistes van Koonings. Mijn, oftewel onze taak is om o.a. de bruidjes, bruidegoms, bruidskinderen en communicanten op een koninklijke manier te ontvangen bij de receptie. Dagelijks beantwoord ik alle vragen die jullie stellen bij de receptie, telefonisch of via ons e-mailadres. Alle afspraken worden door ons gemaakt en gepland. Als het druk is in de bruidswinkel voorzien wij de klant en entourage van koffie, cappuccino of thee. Ik voel me elke werkdag een ware prinses! Geen dag is hetzelfde, zo leuk en zo bijzonder! 

Elisabeth

Ik ben Elisabeth 52 jaar oud/jong getrouwd met Hans en moeder van Mike en Anouk.
Ik werk nu een klein jaar bij Koonings The Wedding Palace in het atelier. Coupeuse is mijn passie en ik vind het heel bijzonder dat ik dit beroep nu bij Koonings verder mag uitoefenen. 
Het is toch gewoon een droom van ieder meisje om aan zulke prachtige bruidsjurken te mogen werken, om de bruidjes gelukkig te maken en op hun trouwdag te laten stralen in een perfect passende trouwjurk.
We werken daar heel gezellig samen als een DREAMTEAM!

Petra

Mijn naam is Petra en sinds juni van dit jaar werkzaam bij Koonings als telefoniste/receptioniste. Samen met mijn collega’s beantwoorden wij telefoontjes, e-mails en plannen wij afspraken in. Het is elke dag weer zo fijn om de bruidjes en bruidegoms te mogen verwelkomen in onze prachtige winkel. Als de bruid of bruidegom met een grote smile op hun gezicht onze winkel verlaat ben ik ook blij!! Werken bij Koonings is echt een belevenis, met superleuke en fijne collega’s.

Pascale

Na ruim 30 jaar als fashionstyliste gewerkt te hebben ben ik sinds een klein jaartje werkzaam als styliste bij Koonings. Je vindt me zowel bij de bruiden als bruidegommen. 
Het is heerlijk om bruiden en bruidegommen te begeleiden bij de zoektocht naar de mooiste bruidsjurk, en of het ultieme trouwpak voor die voor hen zo belangrijke dag. Persoonlijke aandacht, dat vind ik het aller belangrijkste. Samen met je gasten er een feestje van maken, wat een leuke job!!!!!
En last but not least, een team van geweldige meiden maakt het plezier compleet.