Even voorstellen:
Het team van Koonings Bruidsmode

Hartelijk welkom bij het team van Koonings. We nemen je graag mee in de wereld van de bruidsmode. Door de gezellige Brabantse gemoedelijkheid bezorgen wij iedere klant een leuke tijd bij Koonings. Ons team bestaat uit jong en oud. We hebben ieder onze eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten, maar delen vooral dezelfde passie. We zijn behulpzaam en hebben samen een goede band, zoals het hoort in een ‘familiebedrijf’. Vanaf het moment dat je bij ons binnen komt, ervaar je deze aangename en vertrouwde sfeer.

team_trap_1_b82.jpg

Susette

Achter de schermen van de grootste bruidszaak ter wereld is natuurlijk ook heel veel werk te doen. Ik  ben projectmanager en communicatieadviseur en zorg ervoor dat alles binnen de organisatie soepel verloopt.

Mijn tip voor een aanstaand bruidspaar: Begin op tijd met plannen en regelen, dan kun je beginnen met genieten wanneer het nodig is..

Suzanne

Wanneer je contact zoekt met Koonings krijg je eerst mij aan de telefoon. Al jaren ben ik een van de receptionistes en ontvang de klanten bij binnenkomst aan de balie en begeleidt deze naar de juiste afdeling. Verder verzorg ik vele e-mails van klanten en beantwoord deze veelal dezelfde dag.

Loes

Meestal bij de receptie te vinden om al onze klanten te voorzien van de juiste informatie. Tevens onderhoud ik de communicatie met onze vele buitenlandse leveranciers en plaats ook aldaar de bestellingen. Ik beheer de agenda voor alle te maken afspraken en pasafspraken en verzorg het e-mailverkeer. Tijdens onze jaarlijks huisshows zorg ik ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt, al met al dus een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden.

Albertine

Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam bij Koonings. Als coupeuse houd ik van uitdagingen die zeker in dit vak niet ontbreken. Door mijn veelzijdigheid in het coupeuse vak weet ik voor elke bruid de perfecte pasvorm te creëren. Ondanks mijn lange staat van dienst bij Koonings, is elke dag weer anders en dat maakt het werk zeer boeiend.

Marie Louise

Ik verricht voornamelijk het fijnere werk aan een trouwjurk namelijk het handwerk/borduurwerk. Dit precieze werkje doe ik met veel plezier en wellicht is een jurk met kant, parels en kraaltjes eerst door mijn handen gegaan voordat u deze gaat dragen op uw allermooiste dag.

Maria

Geen dag is hetzelfde bij Koonings. Al ruim 3 jaar werk ik als coupeuse in het atelier en het blijft elke keer een uitdaging om de kleding zo mooi mogelijk te vermaken zodat het bruidspaar er stralend uitziet op hun dag.  Zelf ben ik fan van Ladybird en Pronovias. De mooiste jurk die ik ooit heb gezien? De jurk die Ramona droeg tijdens de opening van de vernieuwde bruidszaak! Wauw, een en al glitter, geweldig!
Onzichtbaar onder de jurk, maar zeker niet onbelangrijk is de lingerie. Mijn tip voor alle aanstaande bruiden; laat je goed informeren over de mogelijkheden, want een mooi setje onder je jurk maakt het geheel af! 

Angelique

Ik werk op in de Dresscode Area en de Gentlemen’s Mansion. Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf blijft bij de keuze van hun kledingstuk. In de Dresscode Area is de veelzijdigheid geweldig! Voor elke gelegenheid kunnen wij de gast van een passende outfit voorzien.
Bij een bruidegom speelt het comfort van een kostuum vaak een grote rol. Javier Arnaiz  en Roberto Vicentti zijn daarvoor zeer geschikte merken.

Francé

Het werken met naald en draad is mijn grootste passie en ik doe dit met veel plezier. Als coupeuse is het een hele uitdaging om de bruidskleding van de aanstaande bruid zo perfect mogelijk te veranderen. Dit precieze werkje is dan aan mij wel toevertrouwt!
Met het leuke en gedreven team komt het helemaal in orde. Het merk Pronovias heeft een prachtige collectie dames,- bruids-, en avondkleding die zich kenmerkt door de mooie details van stof en kleurgebruik. Met bijpassende accessoires is het plaatje compleet.

Sjan

Ik werk voornamelijk achter de schermen en zorg ervoor dat alle trouwjurken op de juiste afdeling komen hangen, bijv. atelier of magazijn. Ik ben er ter ondersteuning van de stylisten zodat alles klaar hangt (sluier, lingerie, schoenen etc.) wanneer de bruiden komen passen. Tevens adviseer ik regelmatig toekomstige bruidegoms op de herenafdeling wanneer ze komen kijken naar een trouwpak wat ik ook erg leuk werk vind.

Natasja

Het is zo ontzettend prachtig om bij Koonings Bruid en Bruidegom te werken en telkens weer een zoektocht samen met de bruid aan te gaan naar die ene voor haar speciale jurk. Dit kun je ook alleen maar als je vol passie van je vak houd want er komen vaak veel emoties bij kijken. Na 12 jaar hier te werken pink ik nog altijd een traantje mee met de bruid, wanneer zij zegt: Jaaa, dit is 'm!! Naast verkoopster te zijn bij Koonings, ben ik beroepsmatig zangeres en treed ik bij menig bruidspaar op tijdens de ceremonie, receptie of zet ik de tent op z’n kop tijdens een avondvullend programma op het huwelijksfeest. Ook tijdens de bruidsshows van Koonings Bruid en Bruidegom zorg ik voor de muzikale noot. Ik ben trots dat ik deel uitmaak van het Koonings team!

Milène

Alweer 6 jaar ben ik een bruidsstylist bij Koonings.  Ik adviseer de bruiden en samen gaan we op zoek naar die ene jurk die haar laat stralen! Wanneer een bruid binnenkomt, zie ik meteen welke jurk bij haar past. Ik vind het omgaan met mensen heel erg leuk, je ontmoet verschillende mensen met verschillende ideeën, wensen, culturen en afkomsten. Wat ik ook heel belangrijk is de juiste accessoires om het plaatje compleet te maken. De mooiste accessoire vind ik de sluier, het geeft altijd een extra dimensie.  
Het is mijn allergrootste passie om bij in de bruidszaak te werken, samen met al mijn leuke collega’s. Het voelt voor mij ook niet als werken, maar als hobby. Mijn lievelingsmerken zijn Pronovias en Cymbeline. Ik houd van mooie kant van Pronovias en het frivole en aparte van Cymbeline. Vrouwelijkheid met een knipoog.

Mijn tip voor de bruid is om vooral te genieten!

Maloe

Na het afronden van mijn studie mode,- en maatkleding ben ik een aantal jaren geleden begonnen als coupeuse. Door de jaren heen ben ik er achter gekomen dat vooral het kleden van bruidjes mijn ding is. Samen met de bruid de juiste jurk vinden geeft mij een geweldig gevoel en een mooie uitdaging. Wanneer een bruid haar jurk een persoonlijke tintje wil geven met bijvoorbeeld kraaltjes, bloemen of andere accessoires kan ik daar mijn creativiteit goed voor gebruiken om dit daarna in het atelier te gaan realiseren.

Mijn tip voor de aanstaande bruiden: Laat alles af en toe los en geniet ook van alle voorbereidingen!

Manuela

Als zus van Ramona en dochter van Ineke ben ik inmiddels al 15 jaar nauw betrokken in het ware familiebedrijf waar ik vol passie en liefde werk. Na ruim 10 jaar verkoopervaring verzorg ik nu de personeelszaken en organisatie van projecten voor Koonings. Het jaarlijks regelen van onze bruidsmodeshows is daar een van!  

Ook het inkopen van de avondkleding van Linea Raffaeli erg leuk, iets wat ik al jaren samen met Ramona doe. Al met al een veelzijdige, afwisselende en bijzondere baan en heel bijzonder. Ik hoop dit nog lang te mogen doen.

Angèle

Met veel plezier werk ik als stylist bij Koonings. Heel bijzonder om samen met de bruid op zoek te gaan naar die ene speciale jurk voor haar… Of met de bruidegom naar zijn perfecte kostuum.  Omdat ik zowel de bruid als de bruidegom kleed blijft mijn werk enorm afwisselend. Niets zo mooi als een goed op elkaar afgestemd bruidspaar!
Mijn merk is Linea Raffaeli, prachtige stoffen en pasvormen!

Romy

Misschien heb ik wel de meest veelzijdige functie bij Koonings! Al jaren bruidsstylist en omdat ik altijd ‘on tour’ ben samen met Ramona naar alle grote beurzen en bruidsmodeshows in binnen- en buitenland weet ik altijd precies wat er in de nieuwe collecties gaat komen. Faragé is mijn favoriete bruidsmodemerk, het heeft een zeer uitgesproken stijl die ik tevens graag show als mannequin tijdens al onze bruidsmodeshows.

Annemarie

Meer dan 12,5 jaar zorg ik ervoor bij Koonings dat elke kraaltje, kantje, steentje perfect op zijn plaats zit totdat het helemaal af is. Handwerken is mijn passie en hobby en wanneer een bruidsjapon vermaakt is word ik ingeschakeld om de kleine accessoires van deze japon perfect op de juiste plaats te zetten. Tevens ben ik inzetbaar als coupeuse en in de verkoop op de bruids- en avondkleding afdeling om de bruid en alle verder familieleden aan de juiste kleding te helpen.

Monique

Alweer 6 jaar maak ik deel uit van het Koonings team en doe dit nog altijd met veel plezier en passie. Al mijn hele leven werk ik met mensen en voel dan ook haarfijn aan wat bij iemand past. Door goed te luisteren naar de klant kom je erachter wat iemand graag wil, het is voor mij dan ook elke keer weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de jurk die haar op die speciale dag laat stalen van oor tot oor.
Mijn tip: Een mooie schoen maakt het geheel af. Wij kiezen voor schoenen van Elsa, ze zijn niet alleen mooi, maar zitten ook heerlijk!! 

Sandra

Vanaf 2007 maak ik deel uit van Koonings. Begonnen als bruidsstylist en inmiddels allround-stylist. Voor mij is het bijzonderste dat je deel uitmaakt van het uitzoeken dan de bruidskleding, iets wat de huwelijksdag nog mooier maakt! Mijn favoriete merk is toch wel Pronovias, daar ben ik zelf ook in getrouwd.
Wat een bruid helemaal afmaakt zijn vaak de oorbellen, of je nu kiest voor een grote hanger of een kleine pareltje, het zit hem in de details. Zo ook een leuk detail is de kousenband voor de bruid, iets wat vaak zeer gewaardeerd word door de bruidegom.

Mijn tip voor het bruidspaar: Geniet van de dag en alle bijzondere momenten!!

Tove

Na het behalen van mijn fashion & styling opleiding op de mode academie te Amsterdam, kan ik mijn passie en liefde voor mode bij Koonings volledig uitleven. Ik ben geen verkoopster, ik ben een bruidsstyliste, wat een droom!

Ik zorg er niet alleen voor dat jij je droomjurk vindt, maar dat alles tot in de puntjes perfect is. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur in stijl, pasvorm en merk,  hierdoor is mijn werk elke dag een leuke uitdaging!

Tip van de styliste: Geen rode wijn drinken op je trouwdag!

Hans

Ik hou mij bezig met marketing en de financiële activiteiten binnen het bedrijf. Bruiden die ten huwelijk worden gevraagd gaan enthousiast op internet foto’s zoeken van de laatste bruidsmode. Op de website van Koonings, www.koonings.com vinden ze altijd de laatste foto’s van al onze topmerken welke bestaat uit meer dan 2500 foto’s. Tevens ben ik trots op het lanceren afgelopen jaar van de allereerste App speciaal voor de bruidsmode.

Francé

Inmiddels werk ik al 22 jaar bij Koonings. En nog steeds met heel veel plezier!
Het vak van bruidsstylist past volledig bij mij. Al vanaf kleins af aam ben ik bezig met stofjes en creatieve hobby’s. Veel voldoening krijg ik van de klant die helemaal gelukkig is in haar jurk. Daar heb je dan ook echt een bijdrage aan geleverd. Het compleet maken van de outfit met bijpassende schoen, sluier of sieraden is ook heel leuk om te doen.  In de vernieuwde bruidszaak hebben we zo’n grote collectie, dat wij ons daar helemaal in uit kunnen leven. Voor mij is het belangrijk dat een bruid dicht bij zichzelf blijft, zodat ze zich de hele dag ook helemaal op haar gemak voelt.

Mijn tip voor alle aanstaande bruiden: Het uitzoeken van de jurk mag helemaal om jouw draaien. Neem mensen mee naar de afspraak die dicht bij je staan, zodat je niet overspoelt wordt door alle meningen.

Lizethe

Bij Koonings kun je mij vinden in het atelier als coupeuse. Ik heb veel ervaring met maken en vermaken van jurken. Ik werk met de mooiste stoffen en materialen. Mijn favoriete merk ik Demetrios. Het merk bestaat al ruim 35 jaar en het is nog steeds heel mooi! De lijfjes zijn bewerkt met kant en parels en prachtige details.
De mooiste jurk ooit? Ik heb geen favoriet. Elke bruid is het mooist op haar eigen manier!

Gonny

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam bij Koonings en heb jarenlang de herenafdeling geleid, maar houd mij nu vooral bezig met het coupeusewerk dat ik met veel liefde uitvoer. Archetipo is mijn favoriete merk voor de bruidegom, strakke pasvormen zeer exclusieve stoffen geven de bruidegom dé Italiaanse uitstraling. 

Lenie

Al meer dan 15 jaar ben ik inmiddels bij Koonings.  De Gentlemen’s Mansion is mijn afdeling. Mijn missie om de aanstaande bruidengommen, tot in de kleinste details, goed te adviseren in de keuze van hun kostuum.  Naast mijn taak als stylist werk ik ook op de coupeuse-afdeling, wat het voor mij heel afwisselend maakt.
Als het inkoopseizoen begint dan ben ik van de partij om de nieuwste collecties in te kopen voor de herenmode. Archetipo is mijn favoriete merk. Prachtige creaties van de fijnste stoffen. Een stukje kunst voor op het lichaam