remco-bastiaansen-logo-1.png
https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/zwarte-achtergrond_0.gif

remco-bastiaansen-lieke-van-lexmond.jpg

Dans de sterren van de hemel…

Remco Bastiaansen, bekend van o.a. Dancing with the Stars, is al jaren een grote speler in de danswereld. Dat hij kan dansen staat als een paal boven water. Remco is 7-voudig ongeslagen Nederlands kampioen en vice Wereld kampioen exhibition dance, maar als danscoach is hij minstens net zo goed! 

Bruidsparen zijn mijn favoriet! Het creëren van een openingsdans en het meewerken aan een memorabel moment in het leven van twee verliefde mensen zijn voor mij van grote betekenis. Het feit dat een van hen, of soms allebei, helemaal nog niet kan dansen, maakt de uitdaging alleen maar leuker.
 

De spectaculaire en romantische choreografieën van Remco zijn uitermate geschikt om te gebruiken als openingsdans of als bijzondere toevoeging op de dansvloer tijdens jullie huwelijk. 


Willen jullie ook dansles van de meester zelf?

Tijdens een, of meerdere, privélessen leert Remco jullie een prachtige dans aan en coacht hij jullie in de aanloop naar het huwelijk. Voer hier je gegevens in en selecteer jouw trouwdatum en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om jouw danslessen in te plannen.

Maak een afspraak!

Eerste kolom
Laatste kolom

Dansen met de sterren!

Als danscoach heeft Remco inmiddels gewerkt met o.a. Pieter van de Hoogenband, Inge de Bruijn, Lieke van Lexmond, Aukje van Ginneken en Patricia Paay. Hij zorgde ervoor dat zij straalden als sterren op de dansvloer. 

 

Alle Dancing with the Stars Koonings Remco Bastiaansen RTL Boulevard