Bruidsjurken van Koonings moeten perfect passen, lekker zitten èn er fantastisch uitzien

Ineke Ploegmakers mede eigenaresse Koonings Bruidsmode

Al ruim 45 jaar mag ik mijn hobby en grote passie uitoefenen. Ik werk elke dag met veel liefde en enthousiasme. Ik hoop ook dat ik dit nog heel lang kan en mag doen, want ik ben er nog lang niet klaar mee! 

Vakkennis

Trouwkleding is zeer belangrijk. Meestal het meest kostbare kledingstuk dat men ooit gaat kopen, voor de belangrijkste dag van je leven. Daar zit veel emotie in. Eerst komt men naar onze speciaalzaak waar u geholpen wordt door onze stylistes om dé jurk, het pak, kinder- avond- of feestkleding uit te zoeken.

Trouwkleding is het meest kostbare kledingstuk dat men ooit gaat kopen, voor de belangrijkste dag van je leven!

 

Deze moet helemaal aan de wens van de klant voldoen. Hierna komt men de kleding afpassen en voor al die speciale kledingstukken is natuurlijk veel vakkennis nodig. Alles moet heel nauwkeurig worden afgespeld, gemaakt of vermaakt. Het moet perfect passen, lekker zitten èn er fantastisch uitzien. 

Eigen creatie

Sommige mensen kunnen binnen de bestaande modellen en ontwerpen niet vinden wat zij zoeken. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een eigen creatie te ontwerpen. Samen met het stylingsteam gaan we brainstormen over wensen en mogelijkheden en schetsen we een heel nieuw ontwerp of personaliseren we een bestaand model. We zoeken de stof uit, knippen patronen en bespreken met de coupeuses hoe het gemaakt moet worden. Iedereen in ons team heeft een specialisatie en daarom kunnen we eigenlijk alles maken. Zelf ben ik heel perfectionistisch en zie er ook op toe dat alles piekfijn de deur uit gaat. 

Ik ben heel perfectionistisch en zie er op toe dat alles piekfijn de deur uit gaat.

ineke-en-ramona-koonings-01.jpg

ineke-ploegmakers-koonings.jpg

Team

Alle dagen in de week ben ik in de weer met mijn passie en daar geniet ik enorm van. Iedereen in ons bedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten. Een ding dat we allemaal gemeen hebben is de liefde voor ons vak. Dat maakt dat we een enorm hecht en geweldig team hebben. Ik ben dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers in ons bedrijf. Wij staan samen klaar met kennis, liefde en kwaliteit voor de klanten van nu en de klanten van de toekomst. 

Iedereen in ons bedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten, taken en specialiteiten.

team-koonings-2015.jpg