Say Yes To The Dress Benelux Seizoen 3

Vanaf 14 augustus 2018 elke dinsdag te zien om 20.30 bij TLC

Het eerste twee seizoenen waren een groot succes! Say Yes to the Dress Benelux is het best bekeken programma van TLC. Hierdoor kon een derde seizoen niet achterblijven. De Benelux versie wordt gehost door Koonings the Wedding Palace. Met ruim 4500 m² aan totaalbeleving, een enorm uitgebreid assortiment aan jurken én vakkundige bruidsstylisten is Koonings de aangewezen winkel om dit te doen.
Ook deze keer nemen de stylisten van Koonings, Randy Fred van Leer en Ramona Koonings de kijkers mee in de zoektocht naar de perfecte jurk.

Stel je vragen!

Wat nieuw is dit seizoen, is dat Koonings vragen over de aflevering live op Facebook beantwoord. Heb je vragen over de uitzending, aan de stylisten of in het algemeen?
Direct na de uitzending gaat Koonings live op hun Facebook pagina. Kijk je ook mee?

Uitzendingen seizoen 3 op TLC

Stylist en presentator Fred van Leer presenteert het nieuwe seizoen van Say Yes To The Dress Benelux! Fred is expert op het gebied van fashion en hij weet als geen ander hoe hij een vrouw er op haar mooist uit kan laten zien. Hij wordt bijgestaan door Ramona Koonings en de bruidsstylisten van Koonings The Wedding Palace. De ervaren stylisten weten precies wat er op het gebied van bruidsmode trending, nieuw en beschikbaar is, waardoor de aanstaande bruiden met de mooiste jurk de zaak uitlopen. Het vertrouwde Say Yes To The Dress gevoel blijft, maar dit seizoen wordt met Fred wel net iéts anders...!

Aflevering gemist?

Heb je toch een aflevering gemist, geen nood!
Je kunt de hele aflevering terugkijken op vrijdag 22.30 uur en zaterdag om 19.30 uur bij TLC Nederland.

Aflevering 1

Dinsdag 14 augustus 20:30 uur

Zoveel mensen, zoveel meningen. Gaat het Fred van Leer, Ramona Koonings en de andere Koonings stylisten lukken om ook deze bruid aan een jurk te helpen die zij én haar entourage prachtig vinden? Je gaat het zien in de eerste aflevering van het derde seizoen van Say Yes To The Dress Benelux bij Koonings The Wedding Palace. Vanaf 14 augustus elke dinsdag om 20.30 uur bij TLC Nederland.

Aflevering 2

Dinsdag 21 augustus 20:30 uur

Wanneer je dochters erbij zijn maar er ontbreekt nog één heel belangrijk persoon: namelijk jouw moeder. Dan is daar Fred van Leer die natuurlijk iets regelt zodat jouw paservaring onvergetelijk wordt! Je gaat het zien in de tweede aflevering van het derde seizoen van Say Yes To The Dress Benelux bij Koonings The Wedding Palace. 21 augustus elke dinsdag om 20.30 uur bij TLC Nederland.

Aflevering 3

Dinsdag 28 augustus 20:30 uur

Katja Schuurman en Freek hebben elkaar drie jaar geleden leren kennen en het liefdeskoppel besloot twee jaar geleden om in het huwelijksbootje te stappen. De datum van de grote dag is door overvolle agenda’s nog niet bekend, maar over de locatie zijn ze het al eens: het strand! Omdat Katja wel wat advies kon gebruiken bij het zoeken van een jurk voor deze plek, besloot ze de hulp van Fred, Ramona en haar entourage in te schakelen.

Aflevering 4

Dinsdag 4 augustus 20:30 uur

Zoveel mensen, zoveel meningen. Gaat het Fred van Leer, Ramona Koonings en de andere Koonings stylisten lukken om ook deze bruid aan een jurk te helpen die zij én haar entourage prachtig vinden?

Aflevering 5

Dinsdag 11 augustus 20:30 uur

Zoveel mensen, zoveel meningen. Gaat het Fred van Leer, Ramona Koonings en de andere Koonings stylisten lukken om ook deze bruid aan een jurk te helpen die zij én haar entourage prachtig vinden? 

Aflevering 6

Dinsdag 18 augustus 20:30 uur

Ramona en Fred zijn fan van een jurk, maar Laura vindt hem op het eerste gezicht te simpel. Gaat Laura Ponticorvo haar glitterende jurk vinden waarin ze zich het middelpunt voelt van haar grote dag?.

Uitzendingen seizoen 2 op TLC

Randy komt terug naar de Benelux! Na het succesvolle eerste seizoen van Say Yes To The Dress Benelux kon een tweede seizoen natuurlijk niet uitblijven. Dinsdag 23 mei was de eerste aflevering te zien. In totaal bestaat de serie uit 7 afleveringen. In deze serie worden Nederlandse en Belgische bruiden gevolgd in de zoektocht naar hun perfecte droomjurk. 
Elke dinsdag om 20.00 bij TLC, kijken dus!!

Aflevering gemist?

Heb je toch een aflevering gemist, geen nood!
Je kunt de hele aflevering terugkijken op zaterdag om 19.30 bij TLC.

Aflevering 1

Dinsdag 23 mei 20:00 uur

In de eerste aflevering van het tweede seizoen vindt bruid Nienke het erg moeilijk om te zien dat ze 50 kilo is afgevallen. Dit belemmerd haar in het uitzoeken van een jurk. Ook werkt de moeder van Nienke niet echt mee en ziet zij haar liever in een wijdere jurk.  Zou het Nienke lukken om een jurk te vinden met goedkeuring van haar moeder?

De 28-jarige Kimberly uit België vindt zichzelf geen modebewust persoon en trouwt het liefst in een spijkerbroek. Ze heeft een hechte band met haar vader en neemt hem mee voor fashion advies, want als het aan Kimberly ligt eindigt ze met een praktische jurk. Toch valt de zoektocht naar een jurk emotioneler uit dan gedacht. Lukt het Randy en Gladys om Kimberly om te toveren in een echt prinsesje?

Maaike van 35 jaar oud is op zoek naar haar droomjurk. Ze vindt het belangrijk dat je ook al vollere vrouw gelukkig bent met je lichaam. Haar perfecte jurk is een combinatie van twee verschillende jurken. Zouden Romy en Ramona dit kunnen oplossen? 

Aflevering 2

Dinsdag 30 mei 20:00 uur

Randy kijkt verbaast op als de Vlaamse Alexandera al een jurk heeft meegenomen. Het is de jurk van haar moeder met veel emotionele waarde. Alexandera staat zeker open voor nieuwe jurken, omdat de jurk van haar moeder uit 1991 komt. Ze hoopt zo om niet verliefd te worden op een andere jurk en te gaan trouwen in de jurk van haar moeder. Zou Randy kunnen helpen met het dilemma? 

De 27-jarige Marjolein komt samen met haar tweelingzus. De zus wil Marjolein graag zien in een jurk die zij mooi vindt. Maar de smaken van de twee verschillen behoorlijk. Terwijl Marjolein het motto ‘less is more’ heeft, wil haar zus juist meer zien. Lukt het Marjolein wel om ja te zeggen tegen een jurk die haar entourage niet zit zitten?

De Almeerse Rashida van 41 gaat opnieuw trouwen. 10 dagen voor de bruiloft is haar vader overleden en heeft ze het nooit goed kunnen vieren. Nu wil ze er een groot feest van maken en daar hoort natuurlijk een prachtige jurk bij. Rashida vindt een jurk met kleur erg leuk, maar haar dochters hebben daar een andere mening over. Eigenaresse Ramona schiet te hulp. Zou het Ramona lukken om Rashida en de dochters op dezelfde lijn te krijgen?

Aflevering 3

Dinsdag 6 juni 20:00 uur

In de derde aflevering is de Vlaamse bekendheid Lesley-Ann Poppe op zoek naar de perfecte jurk voor haar Vegas wedding. Het liefst wil ze een grote sexy prinsessenjurk met sleep, maar het belangrijkste is dat ze zich speciaal voelt in een jurk. Als ze samen met Ramona en Randy praat over wat voor jurk ze wil krijgt ze een grote lach op haar gezicht. Randy noemt Lesley-Ann al zijn droombruid. Maar kunnen Ramona en Randy wel een jurk vinden voor deze droombruid?

De 30-jarige Lisa gaat over 3 maanden trouwen. Ze is hier erg kalm onder, terwijl Randy en Gladys dit niet zijn. Het is wel een erg korte periode om een jurk te vinden. Lisa heeft totaal geen idee wat voor soort jurk ze wil. Het lijk wel of Lisa en haar entourage geen enkele jurk mooi vinden. Gaat het in zo’n korte tijd lukken om iets voor haar te vinden?

Jessica van 36 wil een strakke jurk met een open rug, maar ze heeft last van en kromming in haar rug en wil niet dat het opvalt in haar jurk. Zou het Franse lukken om een jurk te vinden waar ze zichzelf prettig in voelt? 

Aflevering 4

Dinsdag 13 juni 20:00 uur

In de vierde aflevering van het tweede seizoen van ‘Say Yes to the Dress’ Benelux is Kim Kötter op zoek naar haar perfecte trouwjurk. Ze is model en presentatrice en heeft voor haar werk al 240 trouwjurken aangehad. Daar zat de jurk voor haar niet tussen. Zou het Ramona en Randy wel lukken om dé trouwjurk voor haar te vinden?

Jaimy weet totaal niet wat voor jurk ze wil. Het enige is dat de jurk sexy moet zijn en haar rondingen mooi laat zien. Zelf vindt ze de jurken steeds weer mooi, maar haar entourage heeft er elke keer wel iets op aan te merken. Zou Jaimy een jurk vinden die haar entourage ook mooi vindt?

Bij Laura van 23 gaat alles snel, een kindje, trouwen, maar gaat de juiste jurk vinden ook zo snel? Ze is ook zoek naar een mooie prinsessenjurk, maar vindt zichzelf er al snel oud uitzien. Zouden Randy en Tove de juiste jurk voor haar leeftijd kunnen vinden? 

Aflevering 5

Dinsdag 20 jumi 20:00 uur

Wiedija van 29 is een danseres. Ze wil er graag als een ster uitzien omdat je samen met je partner toch de act van de avond bent. Ze denkt dat ze een duidelijk beeld heeft van de jurk die ze wil: een zeemeerminnen jurk met een lage rug en veel met veel details… of toch misschien een prinsessenjurk? Ze heeft een groot budget, dus mogelijkheden genoeg zou je denken. Zouden Randy en Anouk de droomjurk voor Wiedija kunnen vinden?

De 28-jarige Denise heeft online een foto gezien van een super dure jurk die ze graag wil hebben. Het budget daarvoor heeft ze helaas niet. Ja zeggen tegen een trouwjurk is moeilijk als je grote dromen hebt, maar een klein budget. Zouden Randy en Tove de champagne smaak kunnen vertalen naar het bierbudget?

Miranda van 33 gaat na 9,5 jaar verloofd zijn, eindelijk trouwen. Ze heeft al een beeld in haar hoofd gevormd over de jurk. Het moet een prinsessenjurk zijn en het liefst zo groot mogelijk met veel kante applicaties. Sandra komt er zelf niet helemaal uit en vraagt de hulp van Ramona. De soort jurk die Miranda in gedachten heeft is niet te krijgen voor haar budget. Zou ze haar budget willen verhogen?

Aflevering 6

Dinsdag 20 jumi 20:00 uur

Anaïs van 33 jaar uit Gorinchem is echt helemaal onder de indruk van Randy. Haar bruiloft vindt plaat in het romantische Italiaanse Toscane, waar het doel is om de liefde te vieren. Ze heeft het plaatje van haar perfecte trouwjurk al in haar hoofd, een strakke jurk die echt uniek moet zijn. Randy en Gladys hebben veel jurken uitgezocht, maar bij de eerste jurk wordt Anaïs al emotioneel. Zal het deze worden of trekt ze toch nog meer jurken aan?

Steffie van 24 uit België heeft ook een duidelijk beeld. Ze wil een kleurrijke jurk en het liefst turquoise. Randy is hier zelf niet zo’n fan van omdat er maar 1 dag in je leven in waarop je een witte jurk kan dragen. Zij en haar entourage vinden de kleur van de jurk geweldige, maar de vorm iets minder. Dan laten Randy en Pascale haar toch een witte jurk passen. Zou Steffie toch van gedachten veranderen en in een witte jurk trouwen?

De droom van Enola was om te trouwen op haar 18e,  dus dat doet ze dan ook. Ze twijfelt nog of ze een strakke jurk of een baljurk wil. Veel glitters moet de jurk sowieso bevatten. Ze trekt jurk na jurk aan en vindt ze allemaal mooi. Ze krijgt alleen hét gevoel steeds niet. Ramona schiet styliste Romy te hulp als ze er niet helemaal uitkomt. Zou het met de hulp van Ramona wel lukken om hét gevoel bij Enola naar boven te krijgen?

Aflevering 7

Dinsdag 4 juli 20:00 uur

Het stel Tamara 37 en Sabine van 24 jaar komen tegelijk hun jurken uitzoeken.  Ze willen elkaar niet in een trouwjurk zien, dus Randy houdt de bruiden gescheiden. Tamara en Sabine weten wel van elkaar wat voor soort trouwjurk ze willen, maar niet welke jurken ze ook echt aantrekken. Sabine wil een vollere sissi jurk, of een rode jurk. Tamara wil juist meer een jurk met een sweetheart neckline die haar lichaam omhelst. Het is al snel duidelijk dat het beeld wat ze in hun hoofd hadden niet bij ze past. Sabine en Tamara wijken steeds meer van hun ideaalbeeld af zonder dat ze het van elkaar weten. Zouden de bruidjes beide hun droomjurk kunnen vinden?

Ines heeft een Disney thema voor haar bruiloft, maar wil haar jurk daar niet op aanpassen. Ze wil toch een bruidje zijn en niet een prinses die naar een verkleedfeestje gaat. Maar ook de jurk waarvan Ines dacht dat het dé droomjurk was viel tegen. Ines gaat van een strakke jurk naar een steeds wijdere jurk. Zou ze dan toch voor een Disney jurk kiezen?  

Aflevering 8

Dinsdag 11 juli 20:00 uur

Noëlla van 32 jaar is twee jaar geleden haar eerste grote liefde plotseling verloren. Ondanks het grote verlies heeft ze opnieuw liefde gevonden bij Danny. Een nieuwe start met een nieuwe jurk. Tove en Randy gaan opzoek naar een jurk die symbool staat voor een nieuw begin. Zoekt Noëlla onbewust toch naar een kopie van haar eerdere jurk of wordt het toch helemaal iets anders?

Alida trouwde de eerste keer toen ze 20 jaar was. De dag ging toen geheel langs haar voorbij. Nu haar grote liefde Jan haar dan ook op haar 50ste verjaardag ten huwelijk heeft gevraagd, geniet ze er volop van en is ze zichzelf meer bewust van de grote dag. Een eenvoudige korte jurk is haar wens. Helaas viel dit bij haar entourage niet helemaal in de smaak. Zal Alida toch kiezen voor een lange jurk?

Iris van 25 jaar heeft een duidelijk beeld in haar hoofd hoe haar jurk eruit moet komen te zien. Een vintage, bohemien jurk in een blush kleur die haar wittere huid complimenteert. Het eerste model valt zowel bij Iris als haar entourage niet in de smaak. Maar styliste Romy heeft nog een hele mooie jurk gevonden, zou dit de jurk zijn waar Iris zichzelf een echte Queen in zal voelen.

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtblauw-achtergrond.gif

Uitzendingen seizoen 1 op TLC

Dinsdag 25 oktober was de eerste aflevering te zien. In totaal bestaat de serie uit 9 afleveringen, waarvan een kerstspecial. In deze serie worden 30 Nederlandse en Belgische bruiden gevolgd in de zoektocht naar hun perfecte droomjurk. Ook zien we een aantal bruiden tijdens de laatste fitting en hun uiteindelijke bruiloft! 
Elke dinsdag om 20.00 bij TLC, kijken dus!!

Aflevering gemist?

Heb je toch een aflevering gemist, geen nood!
Je kunt de hele aflevering terugkijken op zaterdag om 17.30 bij TLC.

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtblauw-achtergrond.gif

Aflevering 1

Dinsdag 25 oktober 20:00 uur

In de eerste aflevering komen aanstaande bruiden Mandy van LuitAshley Voortman en de Vlaamse Katrien Vandecaetsbeek naar Koonings om de perfecte droomjurk uit te zoeken. Mandy wil graag trouwen in de ultieme prinsessenjurk en krijgt bij Koonings hulp van Romy. Randy en Tove gaan met Ashley, die het liefst een jurk met mouwtjes wil, aan de slag en Monique gaat Katrien begeleiden bij de zoektocht naar de ultieme trouwjurk. Bij alle drie de bruiden wordt duidelijk hoe belangrijk de rol van een moeder is in het geheel.

Aflevering 2

Dinsdag 1 november 20:00 uur

Wat als je afspraak anders verloopt dan gedacht? In de tweede aflevering zien we hoe de stoere bruid Amanda uit Amsterdam samen met Tove op zoek gaat naar een sexy, doch stijlvolle jurk, om haar aanstaande man en collega’s bij defensie te laten zien wat voor prachtige vrouw ze ook kan zijn, maar zijn haar tweelingzus en moeder het hier wel mee eens?
Joy Ann Hovis uit Purmerend gaat op zoek naar een witte diva jurk met veel bling en veel bloot, maar ze wordt verrast door de keuze van Randy en Romy, die meer emoties losmaakt dan ze had verwacht. Emoties zijn ook aanwezig tijdens de afspraak van de Eindhovense bruiden Ellen Penning en Eva Timmemans. In de voorbereiding op hun huwelijk verloren ze de vader van Ellen. Voordat hij stierf hebben ze hem meegenomen naar Koonings om hun jurken te showen aan hem. De herinnering aan deze dag en het gemis van hem wordt tastbaar tijdens de laatste fitting en tijdens hun huwelijk.

Aflevering 3

Dinsdag 8 november 20:00 uur

In deze 3de aflevering voert de 37-jarige Angela van den Bussche de druk flink op bij Natasja en Randy om de juiste jurk te vinden. Door haar kieskeurigheid twijfelt ze of ze vandaag überhaupt wel met een jurk naar huis gaat.
Romy helpt bruid Tiffany van Egmond, maar ze heeft niet alleen de taak om de bruid tevreden te stellen, ze moet ook zorgen dat Tiffany’s beste vriend en tevens personal stylist akkoord gaat met de keuze van Tiffany.
Bruid Ilse van Sommeren gaat vandaag samen met Tove op zoek naar de perfecte prinsessenjurk. Het budget voor deze jurk komt voor Ilse uit een onverwachte hoek, iets wat haar zoektocht des te specialer maakt.

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtblauw-achtergrond.gif

Aflevering 4

Dinsdag 15 november 20:00 uur

In deze 4de aflevering zien we de oorspronkelijke Noorse bruid Ina Schjelderop op zoek naar haar perfecte trouwjurk. De ouders van Ina zijn speciaal overgekomen vanuit Noorwegen om haar te helpen, maar eenmaal in Nederland heeft de vader van Ina toch andere prioriteiten.
Samen met Natasja gaat ook bruid Lipika Oosterink op zoek naar haar droomjurk. Haar vader zou haar graag zien in een kleurrijke jurk met een oosters tintje, haar moeder ziet haar dochter het liefst in een A-lijn, maar is dit ook Lipika’s keuze?
De 28-jarige bruid Sanne uit Rotterdam gaat samen met Monique op zoek naar de allermooiste prinsessenjurk, maar kunnen ze er wel een vinden die net datgene heeft waar ze naar op zoek is?

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

Aflevering 5

Dinsdag 22 november 20:00 uur

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of dat je voor de 1e of 3de keer trouwt, het blijft speciaal en de jurk moet natuurlijk perfect zijn!

In deze aflevering gaan Ramona en Randy op zoek naar de ultieme jurk voor Patricia Paay voor haar derde huwelijk. De showbizz diva zoekt iets romantisch, barok en vooral beschaaft, maar of dit nu eigenlijk echt is wat ze wil..?
Voor de 46-jarige Nicole Maigred uit Beek is het de eerste keer dat ze trouwt. Styliste Monique gaat op zoek naar die ene jurk die past binnen haar wensen én haar budget. Als blijkt dat dit moeilijker is dan gedacht komt de oplossing uit een onverwachte hoek.
Het is een spannende tijd geweest voor bruid Chantal uit Volendam. Nadat ze een jurk had besteld bij een andere bruidszaak, bleek dit 6 weken voor de bruiloft de verkeerde jurk te zijn. Chantal kwam naar Koonings en vond alsnog de perfecte jurk.

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

Aflevering 6

Dinsdag 29 november 20:00 uur

Wat als je figuur drastische veranderingen ondergaat. Wat doet dit dan met je?

De 34-jarige Belgische bruid Ellen Reinders hernieuwd de huwelijksgeloften met haar man Benny. Door haar forse gewichtsafname kan ze nu eindelijk op zoek naar haar perfecte trouwjurk.
Bruid Patricia Machielsen uit Best komt in deze aflevering voor haar laatste fitting en weet sinds kort dat ze zwanger is. Het is een spannend moment, want de vraag rijst of ze haar jurk überhaupt nog wel past?
De 24-jarige Anouk Bommelijn uit Roosendaal heeft een niet alledaagse entourage bij zich om haar jurk mee uit te kiezen. Door het slechte zicht van Anouk wordt ze vergezeld door Oske, haar hulphond. Het wordt een bijzondere ervaring voor iedereen wanneer blijkt dat Oske Anouk perfect aanvoelt.

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtblauw-achtergrond.gif

Aflevering 7

Dinsdag 6 december 20:00 uur

Hoe kies je een bruidsjurk uit als je nog nooit een jurk hebt gedragen?

De 34-jarige Martine van Maarseveen kan op 2 handen tellen hoe vaak ze een jurk heeft gedragen. Ze zoekt iets niet alledaags en wil graag een groene kleur verwerkt hebben in haar jurk, omdat dit verwijst naar de trouwjurk van haar overleden moeder. Aan Monique de taak om Martine het echte bruidsgevoel te geven.
Met een gewichtsverlies van 13 kilo en een borstvergroting op de planning is bruid Lilian Baars uit Vianen op zoek naar een jurk waar haar figuur het beste in uit komt. Zelf denkt dat ze een nauw aansluitende jurk wil, maar Romy en Randy hebben hele andere plannen.
Cindy van Mierlo komt in deze aflevering haar jurk ophalen voor een “surprise wedding”. Cindy en Florenzo  geven een feest waarbij de gasten denken dat hij haar ten huwelijk gaat vragen, maar op het feest wordt pas duidelijk dat het huwelijk dan ook echt voltrokken wordt.

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

Aflevering 8

Dinsdag 13 december 20:00 uur

Wie je meeneemt tijdens het uitzoeken van je jurk is heel bepalend voor het verloop van je afspraak.  Je entourage kan je afspraak leuk maken, maar ook minder leuk.

De 47-jarige Suzanne van de Ven heeft tijdens haar afspraak haar kinderen, vriendin, schoonmoeder en schoonzus meegenomen. Het wordt een emotionele afspraak waarbij de steun van haar gevolg van buitengewone waarde is.
Voor bruid Deborah de Haas uit Den Haag is het moeilijker om haar entourage enthousiast te krijgen, zelfs als zij wel tevreden is over de gekozen jurken. Zal het Tove lukken om een jurk te vinden voor Deborah die iedereen mooi vindt?
Romy helpt in deze aflevering de 27-jarige bruid Lieke Nieman en deze bruid staat open voor alle richtingen, maar lukt het Lieke wel om een keuze te maken als je zoveel opties open hebt staan?

De Trouwjurken uit deze aflevering bekijk je hier!

Trouwjurken bekijken

Aflevering 9

Dinsdag 20 december 20:00 uur

Voor sommige bruiden is de wintertijd de perfecte tijd om te trouwen. In deze (voorlopig) laatste aflevering van Say yes to the Dress Benelux volgen we drie bruiden op zoek naar hun droomjurk voor hun Winter Wonderland Wedding.

De 24-jarige Shanna Motta uit limburg trouwt groots, maar haar jurk moet juist niet over the top zijn. Een jurk met mouwen is perfect voor een winterbruid, maar Shanna wordt overdonderd  door een jurk en haar gevoel maakt de keuze.
Voor de Belgische Nila en haar verloofde is kerst de mooiste tijd van het jaar en die wordt nog specialer doordat ze trouwen op 23 december 2017. Nila is op zoek naar een bijzondere jurk die een echte sneeuwprinses van haar maakt.
Kimberly Gunter uit Beverwijk weet precies wat ze zoekt. Een strapless jurk met veel details. Haar bruiloft op 12 januari 2018 staat helemaal in het teken van de winter. Voor Kimberly is het niet altijd gemakkelijk geweest om zich mooi te voelen, maar inmiddels is ze een sterke vrouw vol zelfvertrouwen, die kiest voor een jurk waar zij zich lekker in voelt. Voor haar een droom die uitkomt.

 

https://koonings.com/sites/default/files/afbeeldingen/achtergrond-afbeeldingen/lichtblauw-achtergrond.gif

randy-fenoli.png

Zeg jij binnenkort ook Yes tegen jou Dress? 

 

Maak dan nu een pasafspraak 


Team Koonings

Het team van specialisten wat tijdens de afleveringen de bruiden gaat helpen bestaat uit: Ramona Poels, Tove Marié Irehag, Romy Goossens, Manuela Aldenzee, Monique Beems, Natasja Poels en Ineke Ploegmakers.
 

Ramona Poels - Say Yes To The Dress

Ramona Poels 

Ramona Poels groeide op een landbouwbedrijf op waar ze als jong meisje al op de grootste machines reed en haar vader met het rooien van de aardappelen hielp. Dit was echter niet het enige wat ze van hem leerde, ook haar passie voor het ondernemen heeft ze van hem overgenomen. De passie voor het ondernemen kreeg een betoverende wending toen bruidsmode op haar pas kwam. Al op haar 4e liep ze modeshows voor de bruidswinkel Koonings van haar oom en tante en op haar 14e ging ze er serieus aan het werk. Eerst als koffiemeisje, maar met haar oog voor mode mocht ze al snel ook klanten helpen bij de zoektocht naar de droomjurk. Toen haar oom en tante een stapje terug wilden doen, kreeg ze de kans van haar leven en nam ze op haar 17e samen met haar moeder de zaak over. Onder haar gedreven en creatieve leiding groeide Koonings uit tot een begrip in Nederland en uiteindelijk zelfs tot een van de grootse bruidsmodezaak ter wereld. Ramona’s visie op het ondernemen is duidelijk: “Als je erin geloofd, is alles mogelijk.” Zo lanceerde Ramona in 2009 haar eigen exclusieve bruidskledinglijn en organiseert zij elk jaar haar eigen grootste bruidsmodeshows.

Lees meer over Ramona

Ineke Ploegmakers - Say Yes To The Dress

Ineke Ploegmakers 

Ineke Ploegmakers is er trots op dat ze al ruim 45 jaar haar passie voor bruidsmode mag uitoefenen in haar werk als coupeuse. Naast het feit dat ze als hoofdcoupeuse iedereen aanstuurt, is ze vooral een gepassioneerde vakvrouw bij wie de ogen elke keer weer twinkelen als ze klanten helpt bij het uitkiezen van de perfecte bruidsjurk. Ze is enorm betrokken bij haar werk en klanten voelen zich daardoor snel op hun gemak bij haar. Ze ziet het ontwerpen van een bruidsjurk als het maken van een kunstwerk waarbij de jurk vervolgens zo ‘geboetseerd’ moet worden dat deze de ideale pasvorm heeft voor de bruid. Na al die jaren blijft Ineke even gepassioneerd in haar werk: “Ik heb al heel veel bruiden en bruidskleding gezien, maar elke keer blijft het weer bijzonder om dit werk te doen voor de bruidsparen op de mooiste dag van hun leven.”

Lees meer over Ineke

Tove - Say Yes To The Dress

Tove 

Na het behalen van haar opleiding ‘fashion & styling’ aan de modeacademie van Amsterdam, mocht Tove haar passie en liefde voor mode bij Koonings volledig uitleven als bruidsstyliste. Het was voor haar een droom die uitkwam. Ze zorgt er niet alleen voor dat de bruid haar droomjurk vindt, maar dat alles tot in de puntjes verzorgd is. “Iedereen heeft zijn eigen voorkeur in stijl, pasvorm en merk,  hierdoor is mijn werk elke dag een leuke uitdaging!”

Manuela - Say Yes To The Dress

Manuela 

Manuela werkt al sinds haar 16e in de winkel van haar zus en moeder. Begonnen als stylist en inmiddels verzorgt ze nu ook personeelszaken en de organisatie van de projecten voor Koonings, zoals het jaarlijks regelen van de bruidsmodeshows. Ze is de rechterhand van Ramona met wie ze ook samen de inkopen verzorgt van de avondkleding voor de winkel. Regelmatig sprint ze bij in de winkel om de bruiden te helpen, iets wat ze nog steeds met veel liefde doet.

Monique - Say Yes To The Dress

Monique

Monique werkt inmiddels zes jaar bij Koonings The Wedding Palace en doet dat elke dag met veel plezier en passie. Ze werkt al haar hele leven met mensen en voelt dan ook haarfijn aan wat bij iemand past. Door goed te luisteren naar de klant weet ze er altijd achter te komen wat een bruid graag wil. “Het is voor mij dan ook elke keer weer een uitdaging om op zoek te gaan naar de jurk die haar op die speciale dag laat stralen van oor tot oor.”

Natasja - Say Yes To The Dress

Natasja

Als zus van eigenaresse Ramona werkt Natasja mee als bruidsstylist in de winkel van Koonings The Wedding Palace. Ondanks dat ze er al ruim twaalf jaar werkzaam is, pinkt ze nog regelmatig een traantje weg als een bruid vol enthousiasme voor een jurk kiest. Naast stylist is Natasja ook professioneel zangeres en ze treedt dan ook regelmatig op bij huwelijksceremonies, recepties en feesten van klanten. Ook tijdens de bruidsshows van Koonings zorgt Natasja voor de muzikale noot.

dsc_8092.jpg

Romy 

Romy heeft misschien wel de meest veelzijdige functie bij Koonings. Ze werkt al jaren als bruidsstylist, is mannequin tijdens de bruidsmodeshows en vergezelt ook Ramona op haar reizen langs alle grote beurzen en bruidsmodeshows in binnen- en buitenland. Daardoor weet ze altijd precies wat er in de nieuwe collecties gaat komen. Faragé is haar favoriete bruidsmodemerk. “Het heeft een zeer uitgesproken stijl die ik tevens graag show tijdens al onze bruidsmodeshows."

Say Yes to the dress & Koonings aankondigingen

Het vinden van deze bruiden was geen enkel probleem. Na een oproep van Randy Fenoli aan de Nederlandse en Belgische bruiden stroomden de aanmeldingen letterlijk binnen. Uit de ruim 1.800 aanmeldingen is er een selectie gemaakt van een leuke mix aan verhalen, jurken en karakters. 

 

Say Yes To The Dress Benelux bij Koonings The Wedding Palace (TLC commercial)

TV uitzending Omroep Brabant van 19 september 2016

Aankondiging RTL Boulevard Say Yes To The Dress Benelux

Omroep Brabant uitzending Say Yes To The Dress bij Koonings

Achter de schermen bij Say Yes To The Dress Benelux

Zeg jij binnenkort ook YES tegen jouw Dress? 

 

Maak dan nu een pasafspraak