MET gala 2024:
Laat je inspireren door meest iconische MET looks allertijden!

Op maandag 6 mei vindt het iconische MET gala in New York weer plaats. Tijdens dit gala wordt de opening van de nieuwe expositie van het Metropolitan Museum of Art gevierd: “Sleeping beauties: Reawakening fashion”. De dresscode van dit wereldberoemde gala is dit jaar “The garden of time”. Wij kunnen niet wachten om de mooiste looks weer op de trappen van het MET te zien verschijnen. Tijd om terug te blikken op de meest iconische looks van de afgelopen jaren en deze de inspiratie te laten zijn voor de mooiste bridal looks!

Kim Kardashian-2023

The queen van het MET gala, zo kunnen we haar ondertussen toch wel noemen. Kim Kardashian zorgt de laatste jaren voor de meest geweldige MET looks die tot in elk detail zorgvuldig gepland en gestyled worden. In 2023 verscheen Kim in een jurk bezaaid met parels. In het design waren meer dan 50.000 zoetwater parels verwerkt.

Parels zien we natuurlijk al tientallen jaren terug komen in de bruidsmode. Dit tijdloze sieraad komt nu ook weer terug in vele moderne bruidsjurken zoals deze prachtige trouwjurk van Milla Nova. Jurk “Celestina” is een prachtig, aansluitend model met gedrapeerde parels over de top. Het uitgesneden lijfje geeft jou de sexy en classy Kim Kardashian look!

Bekijk hier de Milla Nova – Celestina trouwjurk

 

Blog MET gala

Blog MET gala

Blake Lively – 2022

De laatste jaren zijn er aardig wat indrukwekkende ‘reveals’ voorbij gekomen op de rode loper van het MET gala. Het meest memorabele mode moment is wat ons betreft de transformatie van Blake Lively. Zij droeg in 2022 een prachtige, koperkleurige jurk van Versace die geïnspireerd was op het vrijheidsbeeld in New York. Midden op de trappen van het beroemde MET werd de grote roségouden sleep verwijderd en kwam er een indrukwekkende blauwe jurk tevoorschijn. De transformatie van deze jurk werd zelfs officieel uitgeroepen tot het meest invloedrijke celebrity moment van 2022. 

Met een trouwjurk die te transformeren is maak jij op jouw trouwdag ook een onuitwisbare indruk. Zo is de Romelia jurk van Milla Nova perfect voor de glamorous bruid die tijdens haar huwelijksdag in twee verschillende looks wil verschijnen. De open rug, diepe V-hals en de prachtige glitter stof zorgen dat jij er als een moviestar uit ziet. Bij de jurk zit een indrukwekkende, afneembare sleep die deze trouwjurk weer een compleet andere look geeft. Zo kun jij tijdens de ceremonie met een prachtige lange sleep naar het altaar lopen en vier jij in de avond feest in een glamorous aansluitende trouwjurk. 

Bekijk hier de Milla Nova – Romelia trouwjurk

Hailey Bieber – 2022

Hailey Bieber is zelf natuurlijk één van de mooiste bruiden van de afgelopen jaren. Op het MET gala van 2022 verscheen ze ook in een prachtige witte jurk van Yves Saint Laurent. De vrouw van Justin Bieber ging dit jaar voor een klassieke hollywood look. De wit satijnen jurk zegt “Less is more” maar de lange cape met veren maakte toch een beetje meer van deze charmante MET gala look.

Wil jij jouw trouwfeest comfortabel maar chique vieren? Dan is deze trouwjurk van Jesus Peiro the way to go! En het leuke is: ook deze jurk is te transformeren van minimalistische, enkellange jurk naar een grote baljurk met prachtige overrok. Om de MET look van Hailey te creëren hebben wij de overrok achterwegen gelaten en hebben we de jurk afgestyled met een veren stola van Poirier.

Bekijk hier de Jesus Peiro – 2422A trouwjurk

Blog MET gala

Blog MET gala

Rihanna – 2023

We love Riri! Deze prachtige vrouw weet als geen ander hoe ze haar zwangere buik kan stylen. We zagen regelmatig een fashionable en soms spraakmakende zwangerschapslook van de zangeres. Tijdens het MET gala in 2023 gaf ze ons weer een prachtige look waar haar babybumb in gezien mocht worden! Ze was letterlijk de roos van het bal in een onvergetelijke creatie van Maison Valentino. De witte jurk met meterslange sleep zou zo door een bruid gedragen kunnen worden. De grote afneembare top die bezaaid was met rozen gaf deze MET creatie een statement look.

Statements mogen ook in de bruidsmode! Zo zien we heel veel 3D bloemen terug komen in bruidscollecties. En deze 3D bloemen mogen groot, groter, grootst! In onze Milla Nova collectie vonden wij de perfecte look-a-like trouwjurk waarmee jij als bruid deze MET look van Rihanna kan creëren. De Ruslana trouwjurk is een classy, aansluitende jurk die over de schouder wordt versierd met grote 3D rozen. Voor een extra statement voegde wij de “Joelle” sleep toe. Deze grote strik loopt over in een prachtige sleep met grote rozen. De sleep is los verkrijgbaar en ook te combineren met andere trouwjurken!

Bekijk hier de Milla Nova – Ruslana trouwjurk

Kylie Jenner – 2022

Kylie Jenner doet met haar MET looks zeker niet onder voor haar grote zus Kim Kardashian. In 2022 wist ze de tongen flink los te maken met deze bruidsjurk van Off White designer Virgil Abloh. De designer waarmee Kylie goed bevriend was overleed in november 2021 en met het dragen van deze jurk wilde Kylie, Virgil eren tijdens het MET gala. De witte A-lijn jurk had rouches over de gehele rok en door de top met mech t-shirt was het vooral een jonge, trendy look. Niet iedereen was echter onder de indruk. Vooral de gekozen baseball cap zorgde voor veel discussie. Either you hate it or you love it, maar een iconische MET look was het zeker!

Vooral de rok van Kylie’s jurk deed ons denken aan deze prachtige overrok van Poirier welke los verkrijgbaar is. De overrok is dus te combineren met verschillende trouwjurken en geeft meteen een vollere, speelse look. Wij kozen ervoor om deze overrok te combineren met een moderne, minimalistische trouwjurk van Élysée. De Gloriana trouwjurk heeft een mermaid silhouet en een strapless sweetheart top. De baseball cap lieten wij achterwegen maar we stylden de look wel af met een birdcage van poirier.  

Bekijk hier de Élysée – Gloriana trouwjurk

Blog MET gala

Wil je al deze prachtige trouwjurken in beweging zien? 
Bekijk dan deze reel op onze instagrampagina!

Wil jij net als al deze celebrities in de mooiste trouwjurk stralen op de trap in onze grote hal? Onze rode loper ligt klaar! Maak gemakkelijk online een afspraak om de trouwjurk van jouw dromen te vinden.

Maak direct een afspraak