Trouwjurk gevonden?
Dit staat je te wachten tijdens de tweede afspraak bij Koonings

Tijdens jouw eerste afspraak bij Koonings heb je jouw droomjurk gevonden; een trouwjurk die je zal laten stralen op jouw grote dag. Je trouwjurk is voor je besteld. Daarnaast zijn de eerste veranderingsideeën en wensen al besproken. 

Nu is je jurk gearriveerd en is het tijd voor de tweede belangrijke afspraak: accessoires en fitting.

#Accessoires

Uiteraard is een bruidslook pas compleet met de juiste accessoires. Van de sluier of de tiara en sieraden tot de perfecte schoenen – de bruid moet hier goed over nadenken. Tijdens jouw tweede afspraak krijg je hiervoor de gelegenheid op de afdeling accessoires van Koonings. Samen met jouw stylist, die je deskundig advies geeft, kan je de juiste accessoires shoppen. Bijkomend voordeel: Je kunt hier alle accessoires direct matchen met je trouwjurk en zo echt de juiste toevoegingen aan je look vinden. 

#Schoenen

Een accessoire dat bij jouw tweede afspraak een bijzonder belangrijke rol speelt, zijn de juiste schoenen. En dat niet alleen, je wilt er natuurlijk de hele dag in staan, dansen, lachen en feesten. Ook je schoenen of de hakhoogte die je kiest, bepalen de lengte van je trouwjurk. In de eigen accessoirewinkel van Koonings hebben we een grote keuze uit een grote verscheidenheid aan bruidsschoenen in verschillende kleuren en stijlen – passend bij jouw trouwjurk.

De fitting

Tijdens jouw tweede afspraak vindt tevens de officiële fitting plaats, waarbij directe wijzigingen aan jouw trouwjurk worden aangebracht of genoteerd. Naast gewenste maataanpassingen, meer kant en pailletten of het verwijderen van bijvoorbeeld de mouwen, kan de trouwjurk uiteraard ook ingekort of verlengd worden naar jouw lengte. Daarvoor is het belangrijk dat je tijdens het passen de juiste schoenen draagt. Uiteraard staat jouw eigen stylist tijdens jouw tweede afspraak zoals gewoonlijk aan jouw zijde en adviseert je graag met een geoefend oog. Wil je vooraf meer weten over bruidsschoenen? Lees hier alles over het vinden van de perfecte trouwschoenen.